21:36

HEJ MINA FINA!
Har precis fått lite mat i magen efter en lååång arbetsdag på Glitter, galet mycket kunder och sjukt mycket att göra hela dagen!! Så en nöjd Nathalie satte sig i Party Våfflan efter jobbet och körde kanske en aning för fort hem för att jag va så glad efter dagens jobbinsats :) Nu är jag ledig i en HEL vecka och nu är det bara en dag kvar sen åker vi till Spanien, mycket prat om Spanien men jag vill åka NU NU NU!

Det blev alltså lite ändrade planer inför ikväll, egentligen skulle jag ha umgåtts med finaste Sofie men fick jobba så vi får ses en sväng i morgon innan jag åker istället. Det blir troligtvis att jag sover hos Helena lördag till söndag för vi ska åka klockan 07:30 senast på söndag så nu måste jag försöka packa klart!!

Oj, jag har helt glömt bort att visa er vad jag köpte förra veckan, jag ska försöka fota imorgon så att ni får se vad som fick följa med mig hem!
+ att jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran till Spanien :)

Och nu sitter hela mitt innebandylag i en buss på väg till Vimmerby, jag hade så gärna vilja följt med men åker faktiskt hellre till Spanien i en vecka :) ÅHERREGUD, vad jag saknar min finaste Isak! Hur ska jag klara mig utan den vackraste människan på jorden i 10 dagar!? SINNES! puss så länge <3

TIME

Snart är det dags att försöka ta sig ur sängen för att gå ner och äta frukost och sen åka till Forex för att växla in lite pengar inför resan! Inte långt kvar nu och imorgon åker Isak och hela laget till Vimmerby för att spela innebandy. Så i morgon ska jag umgås med min fina vän Sofie, inte så ofta man får riktiga tjejdagar men det ska det bli ändring på!

Senast 07:30 på söndag ska jag vara i Valbo utanför Helena och Theres för då går bilen mot Västerås flygplats!
Det ska bli så skööönt att få komma ifrån Sverige och den 6 Maj kommer jag hem och förväntar mig att det kommer bli en super sommar med galet mycket träning och jobb på Glitter! :)

Och när jag kommer hem ifrån Spanien hade jag faktiskt tänkt att ha bloppis här på bloggen med lite av varje. Tänkte lägga ut allt ifrån, tröjor, jackor, SKOR, byxor, bikinis och kanske till och med inrednings prylar.. JA ALLT! Så håll utkik, det kommer att vara i alla storlekar förutom i skor, då har jag bara storlekar i 36 + stora 36:or som är som 37:or så jag tycker faktiskt att alla kan ta och kika in några dagar efter jag kommit hem! Jag ska försöka fota lite nu innan jag åker så att det bara är att slänga upp bilder sen!
Nu sitter Isak och suckar så nu är det nog dags att lägga ifrån sig datorn och ta sig ner för att äta frukost och sen åka in till stan! PUSS <3

GLITTER

Snart är det dags att åka iväg på några timmars jobb på Glitter i Valbo Köpcentrum, 13:00-20:15!
Idag har vi även 25% rabatt på allt i butiken för medlemmar, är du/ni inte medlem så kan ni bli det på www.glitter.se eller i butiken :) KOM OCH FYNDA MINA FINA! Vi säljer äver hårdonuts för en billig peng just nu!! + att en massa annat roligt har kommit in, vi har fått in suuper fina tubsjalar i alla möjliga färger!! Som sagt, kom in och fynda och träffa mig så klart! ;)

Om 4 dagar åker jag och mina hjärtegull till Spanien, kommer blir awesome!
Imorgon är den ända lediga tiden jag och Isak får med varandra innan han åker till Vimmerby och jag till Spanien, känns sådär faktiskt!
Nej nu ska jag och hjärtat äta frukost och sen drar jag iväg till Glitter! PUSS SÅ LÄNGE


11:15

Morning! Vaknade för en halvtimme sen av ett sms, först orkade jag inte ens kolla men jag blir ju så jäkla nyfiken så jag kravlade mig över Isak. Det var i alla fall Malin ifrån jobbet som skrev att jag skulle ringa henne när jag kunde så sagt och gjort, ska jobba Måndag, Tisdag och Onsdag som det ser ut och alla dagar stängning, cash is king! ;) Äntligen är man tillbaka på Glitter med världens bästa brudar! :D

Det blev en utgång i fredags igen, nästan hela gänget va med även denna gång, vi hade förferre hos Martin sen drog vi alla 7 ut på krogen och mötte upp några fler :) Perfekt med folk på heartan i fredags + att halva brynäslaget + tränare kom ner! 
Igår va vi bara inne och tog det lugnt, senare på kvällen åkte vi till Helena för att lämna mitt pass och pengar för att hon skulle fixa med incheckningen och lite små grejer, om en vecka åker vi! LÄNGTAR!

Nu ska vi ner och äta frukost sen ikväll blir det träning i 3 timmar för mig! Jag kommer vara galet slut efteråt!!

20 April

Bra dag! Klockan ringde för 20 minuter sen. Dags för ett jobbpass på Glitter idag, 13:00-20:15!
Hoppas på en utgång senare ikväll med dom bästa men det visar sig, men jag tror faktiskt på en lugn hemma kväll och vi kanske till och med åker till Storvik redan ikväll! Men som sagt det visar sig.
Jag och Sofie var ner på stan för några dagar sen, det blev en riktigt tjejdag och det uppskattades verkligen! Tack världens bästa du! Hittade faktiskt lite saker som fick följa med mig hem, har ni tur kanske jag lägger upp bilder på det i morgon :) Köpte ett knallgult/neongult linne som jag hoppas att jag får använda ikväll!

Hade innebandyträning igår i en och en halvtimme, det kändes skönt att äntligen få springa av sig lite!
Laget har haft påsklov så det blev ingen träning på en hel vecka, sjuuk! Och eftersom jag har så galet slitna uteskor så vill jag inte springa så mycket i dom för risken är att mitt knä inte pallar de. Men jag Letar fortfarande efter bra uteskor men det finns inga som faller mig i smaken, jag vill ha några i nån knallig frän färg men dom flesta uteskor är svarta eller gråa och kostar skjortan!

10 dagar! OM 10 DAGAR, åker dom härliga systrarna Damberg och jag till Spanien! Tiden har gått så fort och nu är det dags att börja packa! Och på fredag nästa vecka åker hjärtat och hela laget till Vimmerby för att spela, dom blir borta i 3 dagar och snabbt uträknat så kommer dom hem den dagen jag åker, alltså den 29 April!
Så jag och Joakim blir borta ifrån varandra i 10 dagar, SINNES! PUSS SÅ LÄNGE <3

CHANGES

Time for changes..
Jobbade igår igen, 14:00-20:15! Det känns så galet kul att vara tillbaka på Glitter igen!!
Och träningen fortsätter fortfarande, har inte tappat hoppet än om att bli "fit" och det känns riktigt kul att man har inspirerat andra människor att börja träna efter jag började med dom inläggen här på bloggen!
STRONG IS THE NEW SKINNY.

Jag jobbade i lördags också och slutade 18:15, så det var bara hem och kasta på sig partyoutfiten och brände ut till bomhus för lite förferre! Kanon bra kväll, nästan hela gänget va med, härliga gänget! Troligtvis blir det en utgång i helgen också!!

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli typ halv 2 så att jag kan åka ner på stan och träffa min bästa, Sofie! <3 Vi har inte hunnit träffats så mycket eftersom både hon och jag har börjat jobba igen + all träning jag håller på med! Måste hitta nya partykläder, känns sådär att allt börjar bli för stort så nu måste jag ha nytt, nytt nytt! PUSSSSS!

2012-04-10

Gnatt! Tidig kväller eftersom jag är helt sluuuut i hela kroppen efter all träning. Det blir en vilodag imorgon så att kroppen får återhämta sig lite innan nästa mega pass! Ska bli så skönt med sovmorgon i morgon, efter ha klivit upp kl 09:00 varje dag så ska det sitta riktigt fint med sovmorgon. Som jag skrev i förra inlägget så ska jag äntligen få börja jobba igen, på Glitter ofcourse. Ska bli så jäkla kul!!
Iiih, på torsdag blir det nog att åka och kolla på nya träningskläder + skor med hjärtat, som jag längtat och suktat efter nya frächa kläder, det behövs verkligen nya nu till sommaren, vill ha allt i rosa! Vet inte vad som har hänt med mig, förut hatade jag rosa, eller kanske inte hatat men tyckt mindre om och nu vill jag ha träningskläder i rosa, VAD HÄNDER!? Nu ska jag krypa ner i sängen med min fina! Sov gott

inspiration

we♥it

WORK

Kväller! Klockan ringde 09:00 imorse, kikade ut och det kom lite småstänk av regn men det stoppade inte mig, ner i hallen och knyter på mig skorna för en 30 min pw med bra musik i lurarna!
När jag kom hem sprang jag upp för trappen för att väcka hjärtat och sen gick vi ner och åt frukost.
Det blev även en timme på gymmet idag också, armar och rygg blev det idag, SKÖÖÖNT!
Fick ett sms av Amelina imorse och hon frågade om jag ville jobba imorgon, 13:00-20:15 och såklart så ville jag det :)

Är helt slut i kroppen efter gårdagens träningar, först en pw på morgonen med hjärtat, sen ner på gymmet en timme och sen blev det nästan 2 timmar aerobic och boxning på kvällen!!!
Nu ska jag mysa med världens bästa Joakim Isaksson och kika på hockey :) PUSS SÅ LÄNGE!!!
Ledsen för den dåliga bilduppdateringen men jag LOVAR, det kommer <3

HEJ MINA FINA!
Klockan ringde 09:00 i morse och det var bara att kasta på sig träningskläderna för en powerwalk innan frukost.
Vi gick i ungefär en timme sen vid klockan 11 så åkte vi till gymmet och där blev det att träna mage och ben idag, suuper skönt :) Lite senare ikväll, närmare bestämt klockan 19:15 ska jag vara på WorkOut center i gävle för ett mega aerobic pass med inslag av boxning, kommer blir så galet roligt! Just nu sitter jag bara och samlar kraft inför ikväll, blev riktigt slut efter gympasset :)
Måste verkligen köpa mig ett par riktiga löpar/gå/träningsskor dom jag har nu börjar blir lite dåliga, jag har redan siktat in mig på ett par som jag vill ha men dom är så dyra :o + att jag skulle behöva nya träningskläder, dom jag har nu börjar bli för stora ;) PUSS SÅ LÄNGE ♥

Tisdag

HALLÅ HÄRLIGA! Sitter just nu och försöker hitta "peppmusik" till träningen. Känns som om jag bara tränar hela tiden men jag mår så galet bra av det. Tränar innebandy över 6 timmar i veckan sen sliter jag röven av mig på gymmet, låter som om jag har blivit världens träningsnarkoman!!  HELLO SUMMER 2012 ;)
Ska ställa klockan på 09:30 tills i morgon för gå en lååång pw med bra musik i lurarna! Sen kl 15:30 är det innebandyträning som gäller i en och en halv timme. Det går bra nu, börjar ju redan synas att jag börjar få muskler efter bara en månad på gymmet + att konditionen har blivit så förändrad, orkar så mycket mer nu!
Det blev visst ett träningsinlägg det här men det kommer att komma mer av de ;) PUSSSSS!