items by johanna


Jag beställde precis dom här läckerbitarna ifrån http://www.itemsbyjohanna.se/. Hon gör sjukt snygga smycken och till ett bra pris dessutom!

senilsnören


Jag gjorde precis mitt egna senilsnöre! Jag tycker det är mycket roligare att göra egna saker än att köpa något så enkelt som senilsnören. Det finns många modeller man kan göra. Man kan tex göra med garn och fläta eller något annat. Det ända jag behövde var, 2 oringar och en lång kedja!

tankar

Ibland blir saker som man inte vill och ibland blir det bara kaos. Är det livets mening att vissa människor ska misslyckas? Nu menar jag inte att jag misslyckas med allting utan det är bara någonting jag har tänkt på väldigt länge. vem är det som gör att man har otur? Vem är det som gör att man känner sig så kallad "misslyckad" ? Jag har så mycket jag måste ut med, allt som jag tänker på om dagarna. Vissa måste tro att jag är knäpp :P Men det är sånt här jag går och tänker på varje dag. Jag tycker inte synd om mig själv på något vis alls utan det är bara att jag är en riktig funderare, jag tänker på saker som ingen annan skulle tänka på. Är det fel?

i'm sorry

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för en dålig blogg dag igår! Jag orkade helt enkelt inte bara sitta vid datorn. Jaja, i alla fall så var jag hemma hos Gusten typ hela kvällen igår och bara var. Vi pratade gamla minnen, visste ni att jag känt denna underbara människa i 6 år? Vi pratade tex om när vi hade soft air gun krig hemma hos han! Ja, inomhus :D Eller när han och Jonte bytte "identitet" på konfirmations lägret, HAHA! Back in the days..

Så, vad händer ikväll? Jag hade hoppats på en garage kväll, nu måste ju våfflan ut snart :) Men vi får väl se vad som händer, vi kommer nog inte bara sitta inne i alla fall. Nu snart ska vi faktiskt lacka Volvon, jag hoppas verkligen att det blir bra nu när jag jobbat så mycket med den. Men till sommaren ska den ut, så är det bara!

Nathalie | Shoppar

 
Igår fyndade jag faktiskt igen! Jag tycker egentligen inte om Gina Tricot längre eftersom oftast är deras kläder snesnydda och det blir lätt tvätt hål i dom. Och ja jag har tvättat dom precis som det står på lappen! Jag tycker det är skit tråkigt för dom har ju ganska snygga kläder där :) Men i alla fall så smet jag in där en sväng igår för att kolla om dom fortfarande hade deras rea ställ kvar, för som säkert alla vet vid det här laget så köper jag inga kläder om det inte är på rea :) Det kan hända ett fåtal gånger att jag köper ändå. Jaja, jag gick i alla fall fram till den där "snurran" jag kikade vad dom hade och då hittade jag denna, kanske inte den snyggaste tröjan jag sett men lätt värd 49 kr!


25 februari

Hejsan! just nu ligger jag i Filips säng och bara segar och tittar på Top Model. Vi ska snart åka till Ikea och kika lite, sen får vi se vad vi hittar på. Filip har fortfarande ont i nacken så vi kan inte göra så mycket egentligen för att han får inte anstränga sig för mycket. Men det är faktiskt skönt att ta det lugnt ibland :)

she grew up on the side of the road


Lili Nathalie Rosenqvist

a piece of style


nelly

Wow, jag säger bara WOW! Det var sjukt längesen jag såg så snygga pumps. Dessa finns på nelly för 449 kr!

ljust och lantligt



Alla ni som känner mig väl vet att jag älskar inredning och design och skulle även vilja jobba inom det. Men i alla fall, jag köpte en bok igår om just det jag älskar! En bok om lantlig och stilren heminredning, jag har inte hunnit kikat igenom hela boken än men jag kommer säkert hitta en massa saker som man vill ha hemma sen :)

24 februari 2011

Äntligen hemma! Jag och Filip kom hem till Bomhus för ungefär en halvtimme sedan. Jag har ju som sagt jobbat hela dagen med att städa en lägenhet inne i stan med Bella. Det var inte så mycket jobb som jag först trodde, det var faktiskt skönt eftersom det är den första lägenheten som jag städar innan flytt. Sen har man ju så klockrent sällskap också som gör det hela roligare ;) - bellaberggren.blogg.se. Så nu sitter vi som sagt i Bomhus och bara segar, jag ska försöka hitta kamera laddaren så jag kan fota lite ikväll. Men vi får helt enkelt se, jag brukar inte ha tur när jag letar efter saker. Sen när jag väl inte orkar leta längre så hittar man det alltid. Är det bara så för mig?

Men just det, vi var ju på akuten i natt med Filip. Han slog i huvudet så hårt igår så att nacken tog skada. Så vi bestlutade att det var bäst att åka upp till akuten i fall det är någon kota eller någonting som ligger snett. Så vi kom dit vid 21:15 ungefär och fick sitta där bra länge och vänta. Sen kom dom och hämtade Filip så att dom skulle få kolla blodtryck samt att ta blodprov och även ge honom en nackkrage. Efter ytterligare någon timme så kom dom och hämta oss så att vi fick sätta oss i ett annat rum där vi även fick sitta och vänta i någon timme innan dom kom och kollade till nacke och rygg. Efter en halvtimmes väntan beslutade dom att det var bäst att ta en röntgen av huvud och nacke. Efter det rullade dom tillbaka Filip till det rum vi var i innan. Där fick vi vänta i ungefär 45 minuter innan dom kom och sa att det inte var någon fara utan att det kan vara någon muskelskada/sträckning. Och tur var väl det! <3

Hard work

Nu snart rullar bilen ner för  parkeringen i Bomhus och för oss till Sörby för att plocka upp bella. Idag ska vi äntligen få någonting gjort, vi ska städa en lägenhet. Så som ni säkert redan förstått så kommer uppdatering av bloggen vara lite åtsidan idag. Jag kommer ju självklart lägga upp några inlägg senare när jag kommer hem! :)

akuten

Efter 3 timmar på akuten är vi äntligen hemma! Vi får se om jag berättar senare eller inte, nu ska vi i alla fall sova för jag ska upp tidigt och jobba :) puss så länge!

jungle city lekland




Idag så har jag, Filip, Emma, Julia och Lotta varit på Jungle City Lekland! Så sjukt roligt var det, det var som att bli ett barn igen. På den översta bilden så ser man typ hela "klätterställningen" det är så mycket gångar och grejer som man ska igenom för att komma till rutchkanorna. På andra bilden så hoppar jag och Julia studsmatta :) Jag säger bara det har ni nå småsyskon eller nån släkting som är liten så åk dit! Det är både roligt för dig och barnen  :) ( Ni får ursäkta dom dåliga mobil bilderna! )

Kan Dee

Vi kom nyss hem till Filip och till min förvåning så ligger ett paket till Filip på köksbordet och det står att det är ifrån Kan Dee! Hur glad som helst tar jag paketet och sliter upp det, ÄNTLIGEN dom har kommit! Jag springer ner på Filips rum sliter av mig tröjan och drar på mig t-shirten, DEN ÄR FÖR LITEN! as förbannad slänger jag den i sängen och svär för mig själv att jävla hemsida som inte kan ge ut riktiga mått! Filip tog en medium och den ska vara ner till knäna på han ungefär om man tar mått tabellen ifrån Kan Dee's hemsida. Då tycker jag att det är konstigt att den sitter helt slimmad och är till midjan på han! åh, jag blir så arg. Jag va skit glad att vi äntligen skulle få våra snygga tröjor så skiter det sig bara :(

evening


Nej, nu sätter jag mig i soffan och segar med en skål nudlar! mums, jag förtjänar det tycker jag. Jag har faktiskt varit ute och joggat idag och det blir troligtvis en vända till lite senare när Filip har slutat jobbet. Jag ska försöka få med mig han ut och så båda får röra lite på sig. Det har blivit mycket "mys-kvällar" på senaste tiden och den börjar synas! Så nu blir det att ta sig i kragen och ge sig ut :D.

22 februari 2011

Det snöar, igen!
Jag kom precis in efter en skön joggintur. Som tur va så sken solen då och 10 minuter efter jag kom kommit in så började det snöa. Jag är så jäklans less på snö nu och vill ha sommar, jag vill ha värme, jag vill gå i slitna jeans shorts och converse! Jag vill kunna gå ut och hämta posten på morgonen i t-shirt och bara ben och inte behöva frysa! Jag vill kunna sitta ute en varm sommarkväll på Tant Grön med Ulrika och bara vara :) Nej men vad säger ni om det kanske skulle bli sommar nu va?


jens malmlöf

Då avslutar vi denna underbara dag med en gammal goding!

lovers



Nej, nu tar jag mina nya älsklingar under armen och kastar mig i säng. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dessa skor och hur mycket jag älskar Filip som gjorde så att dom äntligen blev mina. Jag har väl tjatat så länge om att jag vill ha ett par oxblodsröda converse så att han till slut fick nog :'P haha! nej då, nu ska vi inte vara så dramatiska för nu ska vi sova. Puss så länge!

converse



Äntligen har jag mina egna oxblods röda converse!


blogg.se

Jag har skit tråkigt så jag kikar runt på olika bloggar och på alla jag har varit in på som använder Blogg.se har hela bloggen sett as konstig ut. Menyerna är inte där dom ska osv. Vad är det för fel? Jag hoppas att det är bara för idag och att det inte kommer vara sådär hela tiden. Jag har absolut ingen lust med att göra om hela designen!

awesome Cocoo


cocoo.se

Jag var nyss inne på Cocoos hemsida och hittade dom är snygga ringarna. Jag skulle vilja ha båda två men dom är lite väl dyra tyvärr, tänk om man vore miljonär!


Hoffmaestro & Chraa


21 februari 2011

Godmorgon! Uppe med tuppen idag, eller ja halvt i alla fall. Idag händer det väl inte så mycket antar jag, jag ska nog bara vara hemma idag. Det är ju som sagt skit väder här som vanligt! Är så trött på snö nu, jag vill ha vår! helst sommar :) Jag ska i alla fall försöka ta mig ut på en joggingtur, men det är ju inte så kul att ut och springa när det öser ner snö! Jag får i alla fall vara glad åt 2 saker, för att i fredags fick jag ett mejl om att jag har ett paket att hämta ut på posten men så klart hann jag inte plocka ut det innan det blev helg. Och det roliga är att jag har inte en aning om vad det kan vara. Så om jag får tag på någon bil idag så åker jag nog och hämtar det!
Den andra saken är att den här veckan ska jag och Filip få hem våra Kan Dee tröjor om det blir som planerat :)
Och nej, det är inte Kan Dee tröjorna som jag ska hämta ut, dom kommer i Filips namn. Just det, den här månaden blir det nog en ny kamera också :) puss så länge!


drawings



Just nu sitter jag och har jätte tråkigt, jag borde egentligen lägga mig och sova men är inge trött :P Så nu sitter jag och kikar igenom gamla bilder på Filips dator och hittade dom här gamla. Dom här bilderna har jag ritat under det senaste året :) Alltså 2010. Det finns mycket, mycket mer, men dom orkar jag inte lägga upp nu :)

bikini



För några veckor sedan så skrev jag att jag hade beställt en jätte fin bikini från H&M. Och att jag skulle få hem den i maj! Men igår när jag och bella var på Köpis så fanns den helt plötsligt i butik, så varför ska jag behöva vänta ända till maj? Så idag beslöt jag mig att avbeställa den bikinin och helt enkelt åka och prova den i butik och tur var väl det. Den var ju inte ens fin på :o Kanske på någon annan men inte på mig! Jätte besviken hängde jag tillbaka den på stället och då jag fick syn på en dröm! Den fanns i min storlek, jag roffade åt mig den, nästan sprang till provrummet och slängde av mig kläderna :'P haha! Och den satt betydligt mycket snyggare än den andra :)


Kan Dee



Nu kommer mamma att döda mig när jag kommer hem i morgon :'P Filip och jag beställde just 2 t-shirtar ifrån Kan Dee. Jag har länge velat beställa därifrån, dom har ju faktiskt riktigt snygga grejer där och för en ganska billig peng också!

again today

Jag kom precis hem från att ha jobbat hela dagen. Jag hämtade upp Bella kl 12 sen drog vi oss mot Furuvik för städning. Va städade ett hus efter dom hade rustat om där. Jobbigt men det är skönt att få komma ut i stället för att ligga på soffan hela dagarna! Just nu ligger jag i sängen och glor lite på datorn och kollar samtidigt på Kådisbellan.. HAHA! så sjukt bra film :) Det blir en lugn kväll i kväll, men alla som känner mig och Filip vet att vi kan inte sitta inne en hel kväll, det blir så långtråkigt :'p Ahja, ses på gatorna!

work

Uppe med tuppen! Idag ska jag äntligen få jobba lite, som ni säkert läste förut så ska jag och Bella städa idag. Kanske inte det roligaste jobbet men man får komma ut lite i alla fall. Jag är så oerhört trött på att bara sitta inne hela dagarna. Så idag och i morgon har jag fullt upp och lika onsdag och torsdag nästa vecka. AWESOME!

cleaning lady

Så sant som det är sagt, på torsdag drar jag och Bella till Furuvik för att städa ett hus efter rust. Låter skit trist men jag tror faktiskt att det kan bli kul :) det beror väl helt på vem man nu jobbar med och eftersom jag ska jobba med Bella så kommer jag ha skit kul! Vi har även fått ett erbjudande att göra en flyttstädning nästa vecka!

Ska man kanske starta egen städfirma? ;)


15 februari 2011

Vad är det här? det har snöat i 3 dagar nu och det va 18 grader kallt igår kväll. DÅ SKA DET INTE SNÖA! :'P
I alla fall, kom precis hem från en tur till arbetsförmedlingen. Dom hade en "föreläsning" om gästrike lärling där som lät lite intressant så jag tog mig i kragen och gick dit. :)

idag händer det väl inte något speciellt antar jag, bara sitta hemma och ta det lugnt för en gångs skull. Har även suttit och kollat efter en ny kamera, jag har ju min stora system kamera från Nikon. Men den blir så dryg att ha med sig om man bara ska ner på stan och kika lite, eller nånting. Det är ju inte direkt så att man tar plockar fram stativ och en feting kamera för att knäppa kort på nånting man hittat! Nej så nu har jag bestämt mig för en liten en som man kan ha med sig överallt :)

valentine's day





Titta vad Filip överraskade mig med idag, jag tror inte att han förstod hur glad jag blev. Han förstår nog inte heller att det duger med bara han, jag behöver inte få matriella ting för att bli glad. Jag är bara glad att jag har just han! <3

Only Girl In The World



2 years



Idag är det 2 år sedan Filip och jag förlovade oss, alla hjärtans dag 2009. Tiden har gått så otroligt fort och det ända jag egentligen kan säga är att jag älskar honom mer än någonsin! Jag har hittat den rätte, han får mig att skratta, han får mig att le, han får mig att må bra varje dag <3

a piece of style baby

 

  Modekungen.se


Lady


13 februari 2011

En tråkig söndag väntar mig. Filip jobbar, jag söker jobb. Jag sökte mer än 30 jobb förra veckan, jag hoppas verkligen att nån hör av sig i alla fall. Jag vill inte sitta hemma mer, jag vill jobba, jag vill skaffa kontakter!
Men det jag vill mest det är nog att skaffa mig ett eget boende tillsammans med Filip, så vi kan börja leva på riktigt :) Visst är det skönt att bo hemma, men det är inte riktigt samma sak.

Idag blir det nog en garage kväll, det var ganska längesen nu. Vi har inte kunnat gjort så mycket eftersom vi inte har någon fungerande svets, men nu är det på gång :)


9 februari 2011

Vaknade precis, har sovit jätte dåligt i natt vet inte vad det kan bero på. Idag blir det att ta tag i saker och ting, jag och Bella ska ner på stan och fixa lite saker. Vi får se vad det leder till :) 

Nathalie | Shoppar

 
Igår var jag, Filip och hans syster emma på Köpis och skulle kolla runt lite. Hade skikat på två jackor sen tidigare på Bikbok men jag visste inte hur jag skulle göra, men igår kunde jag inte hålla mig! Jag köpte båda två, 275:-! det är ju så sinnesjukt och alla frågar men hur har du råd? jo för att jag köper aldrig saker om det inte är på rea :) Men höll nästan på att glömma! jag och bella var nere på stan idag och kikade runt lite och jag hade hört tidigare att det var STOR rea på Scorett men jag har inte orkat brytt mig eftersom jag har ganska liten storlek på skor så är dom säkert slut. Men i alla fall så gav jag det ett försök i dag och hittade två par skor som egentligen skulle ha kostat 1900:- för båda, men jag fick båda paren för 200:-! Är fortfarande i chock! Skickar upp bilder på dom senare, kameran sitter på laddning :)

7 februari 2011

Nu är det vardag igen, tråkigt men sant. Filip och jag kom nästan precis hem från att vara ute och jogga runt Rudsjön :) Idag blir det nog att bara sitta inne om det blir som Filip vill, själv skulle jag vilja åka någonstans men vet inte riktigt vart än.

Ikväll blir det en joggingtur till, ska försöka komma ut och träna 2 gånger om dagen. Det har blivit mycket sitta inne nu och jag är trött på det :'P

angelina jolie



Ger detta läppglans ett försök, det är så att man ska få större läppar. Jag tror inte riktigt på sånt där men vem vet, i morgon kanske man ser ut som självaste angelina jolie ;')

i cant get enough of them



Fick även med mig 3 par solglasögon hem, det börjar bli fullt i lådan nu. Jag har nån speciell kärlek för Pilot brillor, det är ju så sjukt snyggt både på killar och tjejer. Jag har redan 3 par sedan innan men man kan aldrig få för många! Och dom kostar bara 79:- på Cubus :)

Nathalie | Shoppar




Äntligen ett par varmfodrade stövlar. Jag har letat som en idiot hela vintern efter ett par fodrade skor som är fodrade ända ner och gärna ett par till ett rimligt pris. Dem här hittade jag på Eurosko och dom hade kostat 799:- och jag fick dom för 350:-. Då kunde jag verkligen inte låta bli, jag har sprungit runt i mina slitna stövlar som jag haft i 3 år nu. Kändes som om det var dags för ett par nya som kanske håller värmen också :) Dessa får nog hänga med ett tag!!


hello summer



Jag skrev ju för någon dag sen att jag hade köpt två par nya skor, men jag la bara upp bild på ena paret! Här är det andra paret jag köpte :) Hur sköna som helst och för endast 75 kronor! Nu säger jag bara, HELLO SUMMER!

Burlesque



Så fruktansvärt bra film!

4 februari 2011

Jag är tråkig idag! riktigt jäkla tråkig, jag orkar inte sitta vid datorn. Filip slutar om typ 2 timmar så då tar jag bilen och far iväg till Bomhus. Sen åker vi upp till garaget och fixar lite med Våfflan :) Inte mycket kvar nu innan lackning, fast så säger man ju alltid men förhoppningsvis så ska den vara klar snart! Fast en del av mig vill ändå inte att bilen ska bli klar. Jag vill lixom fortsätta fixa med den, det blir nog fler projekt senare i livet efter Våfflan :)

Shoes




Köpte nya skor idag, eller ja rättare sagt 2 par skor! Båda köpta på Dinsko, det andra paret lägger jag upp bild på senare. Och ikväll blir det utgång med gänget! Kommer bli hur kul som hur helst :'D


Garaget

Blir en hel dag i garaget idag igen, var där i totalt 7 timmar igår och fixade med våfflan. Vi får se vad som händer idag, ska i alla fall iväg till mekonomen och köpa lite grejer och även till biltema för att köpa hammarlack :) Det kommer tyvärr inte upp nå bilder på volvon medans jag håller på utan det får bli en överaskning till alla sen i stället! :)

Garaget


Party våfflan!

Idag blir det hel dag uppe i garaget med Filip. Jag ska försöka fixa så mycket som möjligt med den idag så att vi kan börja lacka den snart! Ska förbi Bella innan också så att hon får låna en skiftnyckel :'D