saturday

HÄÄÄJ! Morgon pigg? näe. Galet trött och vill egentligen bara ligga kvar i sängen med hjärtat men inte då, för om nån timme bara har vi samling på bollhallen. Japp, match idag, igen :) Kommer bli super kul!

Igår var jag och hela familjen Isaksson + några fler i Torsåker på the swedish night show! Riktigt roligt och tack alla för en kanon trevlig kväll!! Tyvärr så glömde glömska Nathalie kamerajäveln hemma och om vi ändå ska snacka otur så har jag världens sämsta mobilkamera så det blev inga bilder!! SUR! ;)

Nej, nu ska jag försöka få i mig lite frukost och faktiskt försöka vakna till också, jag sitter nog och gäspar 10 gånger per minut, usch hatar att vara så här trött, det får mig att börja tänka tillbaka till skolan fast nu går jag ju upp för en rolig sak men ändå :) Nej, magen skriker, dags att dämpa den! HÖRS HEJ <3

PASTELL


Nya lack ifrån Cubus, love it!

TORSDAG

Morning sunhines! 
Vaknade för en stund sen och jag kom precis på att om exakt en månad åker jag, Helena och Theres till Spanien, jag dör av längtan!
Jag tänkte skriva av mig lite om vad som har hänt dom senaste dagarna eftersom jag har varit lite off och har helt enkelt inte alls orkat skriva.
I Lördags skulle klockan ha ringt 07:30 men självklart vaknade ju jag 06:15 och va klarvaken, SINNES!
Men som vanligt när jag ska spela match så vaknar jag alltid tidigt och är supernervös. I alla fall, vi hade samling 09:00 och första matchen började 10:00 har jag för mig och nerverna stod mig upp i halsen, en galet nervös Nathalie sitter startklar i omklädningsrummet med dom andra och vill bara att Christer ska prata klart så att vi kan springa ut på plan! Vi spelade om guld den dan och efter ha vunnit första, spelat oavgjort i andra och vann även tredje så stod vi där och bara väntade och jag tyckte att dom pratade i evigheter men till slut hörde jag vårat lagnamn och vi vann, VI VANN GULD! Galet glada åkte jag och Joakim hem, han med en stukad fot och jag med en sträckning i båda lårerna + ett knä som vägrade att sluta värka men vadå vi vann guld!

Söndag, träning sen åkte vi till Storvik!
Måndag, slö dag med en massa film och mys.
Tisdag, pizza och burkcola till frukost, awesome. Lite senare på dagen åkte vi till Gävle igen.
Onsdag (igår), stod det träning på schemat igen och efter det åkte jag och hjärtat hem och duschade och gjorde oss i ordning för att möta finaste Sofie på stan för en fika på Mingel & Bar.
Torsdag (idag), Träning kl 18:00 ikväll och innan de vet jag faktiskt inte alls vad vi ska göra men vi hittar väl på nånting.

Och nästa vecka ska vi börja gymma igen, den här veckan blev det dåligt med det eftersom min finaste stukade foten i lördags men på måndag drar vi igång igen!!
Frukost time, min mage skriker! PUSS FINASTE


You are looking at me but I'm lookin through you


Follow my blog on bloglovin


120323

GOOD NIGHT! Klockan ringer 07:30 i morgon, det betyder att det blir en tidig kväll ikväll för i morgon ska vi vara på Ludvigbergsskolan i Valbo kl 09:00 för att spela match!! :)

Idag var jag och mitt hjärta till Köpis en sväng för att hämta mitt schema på Glitter, jag börjar där redan i maj och det känns så sjukt bra! Kommer bli en kanon sommar, JOBBA JOBBA JOBBA!!! Så mina vänner, mig kommer ni att hitta på Glitter i Valbo Köpcentrum i sommar! :)
Och snart bär det av till Spanien med brudarna, inte alls långt kvar nu! jag har försökt att inte tänka så mycket på det men nu när det börjar bli så nära är det svårt att "glömma bort det", Jag vill att det ska vara 29 April nu!!
Nej nu ska jag krypa ner bredvid mitt hjärta i sängen och försöka sova, PUSSS <3

NEW IN

HALLÅÅ HÄRLIGA! Eftersom jag har varit så galet dålig på att blogga så har jag ju haft mer tid för shopping ;) MOHAHA!
Så idag tänkte jag faktiskt visa er en del av grejerna som har fått kommit hem till mig!! Puss finaste






WHO WILL LOVE YOU? WHO WILL FIGHT? AND WHO WILL FALL, FAR BEHIND?


NYA TAG

Godmorgon! Trött tjej som skriver. Världens bästa Sofie kom över igår och hjälpte mig med nya designen på bloggen, sjukligt nöjd är jag även fast den blev så enkel! Varför jag gjorde den så enkel va för att jag vill rikta in mig på bilder och vill inte ha för mycket "runt om", ja ni förstår säkert! Vi får väl la se hur det går med den biten ;) Nu ska jag och hjärtat äta frukost sen får vi se vad vi hittar på :) LOVE U GUYS <3


13 Mars 2012

Oh lord! Kom precis hem efter att ha åkt runt i hela Gävle för att leta efter ny innebandy klubba till mig och ett nytt blad till hjärtat. Sista stoppet innan vi gav upp utan nått resultat blev NOBO sport i Stigslund och där hittade jag äntligen en Curve!! Lite tråkigt att det var en exakt likadan som Isak har fast jag har en annan vinkel, men en glad Nathalie springer iväg till kassan och får reda på att det är 50% på alla innebandy grejer!
Vi kom hem med en ny klubba, nytt blad och ett nytt fodral och allt detta för endast 550:-!


Nya klubban!


Söndag

HEJ MINA FINA, HÄR KOMMER HELGEN I ORD!!
I fredags skulle det bara bli en lugn hemma dag/kväll med min bästa, men den där pojken vid namn Thomas fråga om vi kunde hämta han i Hedesunda för han skulle till bomhus och dricka. Så, vi släpper av busan i valbo och drar vidare till H-sunda för att hämta honom :) Väl tillbaka i Gävle blev ju jag också sugen på att parta till det lite, så fort hem och göra sig i ordning och sen tillbaka till Bomhus! Faktiskt en riktigt trevlig kväll, tack alla! :)

Igår så kom VÄRLDENS BÄSTA SOFIE och drack lite cider och spelade kort med mig och hjärtat, självklart så skulle vi ju bara spela sånt som jag absolut inte kan, jag är en sån person som inte ska spela kort, är helt otaktisk när det gäller sånt där! Lite senare så kom även Thomas hit en sväng och gjorde oss sällskap!
Runt halv 2 skjutsade vi Sofie till stan sen drog vi vidare till Ternström och Evelina och va där ett tag :)

Söndag, vaknade kl 13:00, GALET!
Just nu sitter vi bara och slöar i soffan i varsin ände och väntar på att klockan blir halv 6 så vi kan åka på träning. Idag har jag träning i 3 timmar, 3 TIMMAR! Först tjejträningen i en timme, sen har killarna träning i 2 timmar så det blir att vara med på båda. Efter de ska vi äntligen åka till storvik, saknar min andra familj!
PUSS SÅ LÄNGE


DON'T GO WITH THE FLOW

Jag är med och tävlar om ett GALET snyggt linne hos KAN DEE!!