bruno mars


prepare



Gjorde en rolig upptäckt i dag!

När jag var på kursen för fågel tvättning så kom tidningen och fotade oss och ställde några frågor. Här är urklippet ifrån Gefle Dagblad idag :)

PISTOL BOOTS



Det här är mina "pistol boots".. Och dom är väl använda!

Awesome



nelly/nelly/nelly

Dessa skor är ju bara så otroligt snygga! Jag skulle kunna ha allihopa i olika färger. Lite synd bara att dom är så pass dyra. Men jag har ett liknande par som jag har köpt på dinsko för endast 399:-

Tuff dag

Klev upp 07:30 i morse, gjorde mig i ordning och satte mig i bilen, rullade ner för uppfarten och jag var på väg, mer nervös än någonsin. Men jag visste innerst inne att jag verkligen ville det här, jag vill göra något för att världen ska bli bättre.

Filip parkerade bilen några meter ifrån brandstationen, jag klev ur bilen och mötte upp alla andra som också skulle vara med på den här utbildningen. Vi gick in och satte oss i "teori" salen och dom började prata. Vi hade föreläsning i ungefär en och en halv timme. Sen va det dags för visning av vad det innebar att vara just fågel tvättare! Just det ni läste rätt! jag har utbildat mig som fågel tvättare och det innebär att om det blir någon oljekatastrof någonstans så kan man bli inkallad och få hjälpa till!

Vi fick även öva på att tvätta riktiga fåglar idag, döda tyvärr, men vi måste ju öva på något för att förbereda oss för att tvätta levande fåglar, och att "dränka" en levande fågel i olja för att vi ska kunna öva blir ju djurplågeri, och det vill vi inte vara med om!
Kändes lite läskigt först men man vande sig snabbt och tänkte inte på att det var en riktig fågel. Vi va tre st i varje "lag" som tvättade, så man fick turasom att tvätta och spola ur baljor, hålla i fågeln medans någon annan spolade och tvättade den. Vi fick tvätta två fåglar var i varje grupp. Och när vi hade ena föreläsningen så sa ena killen att man orkar verkligen inge mer än 2 fåglar per dag och vi alla suckade och tänkte att det va ju ingen match för oss! Men johodu, jag har aldrig varit så slut i rygg och armar!!



Mitt intyg!


Uppsala



Här är det jag fick med mig hem igår, ångrar mig lite att jag inte köpte en jacka jag tittade på men men. När jag är någon annanstans än Gävle och shoppar så vill jag hellre gå på dom affärer som inte finns i Gävle, är jag konstig då? :'o Jag kommer att lägga upp bättre bilder på kläderna senare när kameran vill som jag vill :)

tired

Är as trött i båda kropp och själ!
Som sagt så har det varit en extremt dålig blogg dag, vi hade i alla fall jätte trevligt i Uppsala. Vi hittade ganska mycket faktiskt. Jag ska åka hem i morgon så jag kommer att lägga upp bilderna på kläderna då. Ni får stå ut :) Hoppas ni andra har haft en lika bra dag som jag!! JUST JA, jag träffade ju på underbara Bella också, hon jobbar på glitter så vi passade på att träffas en liten sväng :)

25 januari 2011

Om bara några minuter ska Filip och jag sitta i bilen på väg till Uppsala för lite shopping :)
Förhoppningsvis har jag lite med mig hem, så som ni säkert förstår blir det en tråkig blogg dag idag!! tyvärr! :(

24 januari 2011

Slapp dag! Orkar absolut inte göra nånting idag.. skulle fika med Sara men jag blev så stressad i morse när Filip och jag försov oss lite och han skulle åka och jobba!
Men jag hoppas jag får träffa Sara-snygging nu i veckan i alla fall :)


23 januari 2011

Jag måste ursäkta för en dålig uppdatering igår. Men jag hade en dålig blogg dag helt enkelt.
Just nu sitter jag i soffan och smsar för fullt med Sara, som räddade min kväll igår by the way!
Idag blir det bara en slö dag, sitta hemma och glo film hela dagen!

outfit


Gårdagens outfit
Tröja - Ginatricot, Byxor - H&M, Skor - Dinsko

22 januari 2011

Klev opp tidigt idag för att hålla Filip sällskap innan han skulle åka till jobbet. Sen tänkte jag lägga mig på soffan och sova en stund, men precis när jag lagt mig ner så kom jag plötsligt på att jag vill ut och jogga en sväng! Vad är det för fel på mig? eller är det verklgen nå fel? jag brukar ju hata att springa,jogga och gå! Så nu tar jag min 100 år gamla mp3 med låtar från det ljuva 80-talet och ger mig ut på vägarna! wish me luck!

Redrum



Titta vad jag fick av bästa Karina när jag va och hälsade på, på Redrum idag :D
Har inte varit där på flera veckor nu så nu kändes det som om det var dags att ta sig dit en sväng!!
Ska nog dit i morgon också och hjälpa dom att måla om, trevligt!

i got what i wanted



ÄNTLIGEN!! im so freaking happy!
Denna bikini har varit slutsåld i min storlek i säkert 2 veckor nu, så jag tänkte bara för säkerhets skull så kikar jag in på H&M´s hemsida ifall dom fått in den och pang tjoff så va den i varukorgen! det står att den ska komma v.18 i maj. Jag kan vänta :'D

21 januari 2011

Trött och allmänt seg idag, vet inte om jag orkar gör nånting idag. Bara sitta hemma och ta det lugnt för en gångs skull. Idag kommer min faster hem från Dubai så hon sväger förbi Gävle innan hon åker vidare hem till Stockholm. Jag har varit hundvakt åt hennes hund Molly, som är en bichon frise :)

Jumpsuit


VILL HA! dom är ju så sjukt coola, synd att man ser ut som en uppstoppad korv i dom :'D

Stjärntecken



Har du bytt stjärntecken?
Jag tycks vara vågen nu, jag är ingen jävla våg! JAG ÄR SKORPIONEN! vad är detta för skämt? Ormbäraren? jaha, så det ska komma hundbärare snart också då? har dom fipplat med stjänorna på himlen också eller? :'P

Källor: http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5912226

Ear Cuff



Mina nya älsklingar!
Den längst till vänster och den längst till höger är nya från idag, jag fick dom sista! :'D

Kenza Zouiten



En bild på Kenza som jag ritade för nån månad sen :)
Jag kommer att lägga upp fler bilder senare.

Favorites



4 favoriter!

beige



Dessa godbitar finns på Skonamig för endast 399 kronor!

beauty


L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Cooling Eye Roll-On
Finns att köpa på H&M, kommer tyvärr inte ihog priset..

everybody is talking about them


"Alla" pratar om dom och även jag!

20 januari 2011

Är det redan den 20 Januari? Om typ 3 veckor så har jag och Filip varit förlovade i 2 år :) Det är helt otroligt hur tiden kan gå så fort!
Nog om det, vad händer idag? Jag ska försöka komma ut och gå lite eller ta en joggingtur. Det blir förhoppningsvis så att jag träffar snutt Ulrika i kväll men vi får se :) Nu ska jag bara ta det lugnt en stund och bara vara!

Bicken bus



Finns det någon sötare hund än henne?
Den här filmen filmade Filip precis när vi hade fått hem henne :)

Ja, ni kan ju försöka ignorera mitt fåniga prat. Är det bara jag som pratar sådär när man leker eller gosar med ett djur? :'P

tiden



Om tiden bara kunde stanna, bara för ett tag! Att få uppleva alla saker om igen, jag saknar när vi fick hem våran lilla bus som inte va högre än gräset på gräsmattan. Hon var så liten så hon kände bara igen fötterna på en, gick man in och bytte skor hade hon inte en aning om vem det va :)

just the way it is



Blir inte klok på mig själv! Så fort reorna slår igång på stort kan jag inte slita mig från att köpa en massa saker. Men jag blir så glad när jag kommer hem sen och kan kasta en massa kassar i soffan, bara titta på dom och känna att jag fortfarande har en massa pengar kvar, känner inte ni så också?

Jag köpte i alla fall en super söt tröja idag som bästa Ulrika visade mig för nån vecka sen, men jag visste inte riktigt om jag ville ha den eftersom det är spets upp till. Men eftersom den bara kostade 79 kronor så kunde jag inte låta bli :D

19 januari 2011

Klev upp 09:20 i morse!
Det är faktiskt ganska skönt att gå upp tidigt ibland, för då ha man HELA dagen på sig att göra saker :)
Nu ska jag och Filip dra i väg en sväng och kanske fota lite, men det får vi se sen!

Ps. Det kommer att ske lite ändringar på bloggen under dagen, så är det något i menyerna eller något annat som ser konstigt ut så ska det fixas så snart som möjligt :) Have some patience!

pilot



"Pilot" jackan som jag köpte idag på BikBok, är det bara jag  som tycker att BikBok har fått in riktigt snygga kläder den senaste tiden? Jag har kikat på denna jacka ganska länge men priset för den var lite högt så jag tänkte att jag skulle vänta till melldagsrean men dom satt knappt ner den nånting så jag slutade kolla på den. Men så idag när mamma och jag var på Köpis så fick jag bara för mig att kika ännu en gång fast lite närmre på den och vipps så hade jag den i en påse i handen på väg hem. Jag fick den för dom otroliga 175 kronorna!

Bruno mars



Får inte nog av den!

fynd



Dessa två sötnosar fick jag för endast 49 kronor styck!

Leo



Är den inte bara så jäkla läcker?
Tack mamma som nästan tvingade mig att köpa den.. jag fick lite dåliga vibbar av den när jag provade den men nu när jag tittar på den så älskar jag den!

Hemma



Det är så skönt att sätta sig i bilen efter en lång shopping tur och känna sig nöjd med sina köp. Och jag kan verkligen säga att jag är super nöjd, jag fick med mig 2 jackor och två tröjor hem och för allt detta så blev den ändå bara 400:-.. amazing!

Jag skickar upp lite bilder på grejorna senare, nu ska jag bara slappa en stund i soffan och dricka te :)

Nelly



Att tjejer gillar skor är ju ingen nyhet, vissa kan inte få nog av dom och andra bara köper för köpandets skull.
Jag älskar skor och då menar jag älskar, jag är livrädd när jag ska använda dom i fall dom skulle gå sönder!

Dessa mumsbitar fick jag hem från nelly för några månader sedan dom är super sköna att gå i och väldigt snygga på. Snyggt till slitna jeans och en transparant svart skjorta eller tunika. MUMS!

18 Januari 2011

Ställde klockan på 10.00, men tror ni att man gick upp då? NEJ, låg kvar i sängen och drog mig i en timme!

Idag blir det en mor och dotter dag, som jag längtat. Jag älskar att bara få vara med min mamma, vi ska åka till Köpis och glo lite kläder sen ska vi fika och så :) Vi får se om jag hittar nånting men jag är så extremt kräsen med kläder.. det får inte vara för dyrt och sitter det inte perfekt så köper jag det inte!

Hoppas ni får en bra dag ni också :)

vill ha!



Nelly/Jeffrey campbell/nelly

Är dom inte hur snygga som helst? Skulle inte Jeffrey campbell's skor gå lååångt över min budget så hade jag nog haft alla! Men som tur är så säljs liknande skor på Nelly.com för en billig slant. Men innan jag dör så ska jag ha ett par Jeffrey Campbell!

in love



Julklapp till mig själv!
Jag är kär, jag hade gått och kikat in dessa godingar i en evighet kändes det som så tillslut fick jag nog. Jag köpte dom och nu är dom mina, bara min!

Finally

Nu har jag äntligen fixat en ny blogg!
Känns som på nytt födelse, härdanefter så kommer jag att försöka uppdatera flera gånger om dagen om allt jag gör.

Idag så var jag och Filip till Oslättfors som ligger strax norr om Gävle, en riktigt mysig liten by som jag själv nästan växt upp i. Vi var där för att fota lite :)


©Filip Wike