are you afraid?


love ♥


Cosy


Igår hittade jag äntligen en poncho som verkligen föll mig i smaken, hittade den på Vero Moda för endast 140 kronor!

to die for


Jag har ju helt glömt bort att visa er dom nyaste i "samlingen". Dom här skönheterna är köpta på Dinsko för 499:- om jag inte minns fel, men det gör jag ju säkert :) JAG ÄLSKAR DOM! PUUUSSS ♥
 



Helgen

"GOD MORGON"! Jag vet inte riktigt vart jag ska börja eller vad jag ska börja skriva om, egentligen har det inte hänt mycket alls, förutom i fredags så blev mitt rum VITT!! Jag är faktiskt rätt nöjd, när allt är klart så lovar jag att lägga upp bilder på hur det ser ut :) När jag vaknar på morron frågar jag mig själv omedvetet "vart är jag?"..

I Lördags satt vi upp lite hyllor och fixade så att det slapp se så tomt ut, senare på kvällen åkte jag och hjärtat en sväng och efter en stund så slår stereon av i bilen och lamporna lyser inte riktigt som dom ska. Isak klev ur bilen och kollade vad som kunde vara fel och då upptäckte han att lyserna på bilen lös jätte svagt, vi kunde åka med helljuserna och dom lös svagare än halvljus! Vi bestämde oss för att åka hem i alla fall och kolla vad som va fel men vi hann inte mer än komma ut i från Dahlboms bil så säger Isak att det inte går att gasa också lägger bilen av! Men som tur va så kom bästa storebror och rädda oss :)

Söndag - Vi låg i sängen hela dagen och kollade på Sex and the city! Jag fick hela boxen av Isak i födelsedagspresent/julklapp!! JAG ÄLSKAR DIG JOAKIM ISAKSSON <3

Och nu sitter jag bara och väntar på att hjärtat ska sluta jobbet för då ska jag möta upp han på stan så ska vi gå runt och kika lite :) Just det, höll på att glömma.. jag har ÄNTLIGEN bokat klipptid, kanske var på tiden eftersom det var över 1 årsen jag klippte mig sist! Är nervös redan nu, för hittills har typ alla "klippt sönder mitt hår" alltså, jag har sagt en sak också gör dom nått helt annat!!
Nej nu ska jag äta frukost och sen slänga mig i duschen.. PUUUSSS FINASTE ♥

Fredag

GOD MORGON! Sitter bara och väntar på att jag ska vakna till lite, för idag blir det att måla om rummet och fixa fint! :) Det blir vitt, vitt, VITT! Jag och Isak var på Ikea igår och kikade runt lite, vi fick med oss en klädhängare hem + att vi ska dit idag igen och köpa hyllor.. Det kommer blir SUUPER! Tyvärr så glömde jag att knäppa förbilder!! Men jag kommer i alla fall att lägga upp bilder på hur det blir sen, kanske inte idag för jag började spackla igår så i helgen kanske ni får se :) Nej nu ska jag äta lite frukost! PUSS så länge ♥

Onsdag

HALLÅ HÄRLIGA! Precis hemkommen från en dag på stan med finaste Sofie. Vi åt lunch på Waynes sen gick vi och handlade julklappar! Nästan alla julklappar är inhandlade nu, känns rätt skönt ändå att Julafton bara är en gång om året!  Tänk att det är samma sak varje år, att man säger att "åh, i år ska jag vara tidig".. varför blir det aldrig så? Nej, nästa år åker jag utomlands med mitt hjärta över jul och nyår! 
Nu ska jag passa på att slå in lite julklappar medans det är bara jag och mamma hemma :) Sen blir det soffläge hela kvällen! 
Puss så länge ♥


13:e DECEMBER {LUCIA}

13 december idag, lucia? Snacka om att tiden går fort! Och det är knappt nå snö på backen..
Och hjärtat åkte precis till jobbet och slutar inte förns 22:15.. så jag får se vart denna gråa tisdag för mig, just nu spelas Jessie J - Domino högt i högtalarna och i morgon väntas en tur på stan med Sofie, vi får väl se om något roligt följer med hem! :)

Om ni inte redan har sett det så har det ju skett lite ändringar på bloggen, inga stora men tillräckligt för att få lite förändring i alla fall :) 
Skriv gärna nån kommentar ibland :)  Puss FINASTE NI ♥


12 December 2011

"GOD MORGON!"! Hade tänkt att blogga redan igår när vi kom hem men jag var så fruktansvärt trött..
I alla fall så var jag, Isak och Sofie på Furuviks Julmarknad igår. Det var så mysigt med alla ljusslingor i träderna, synd bara att det knappt är någon snö på marken!

Vi drack glögg och kollade på allt som julmarknaden hade att erbjuda! Lite senare gick vi in i regnskogen, vi gick och kollade på aporna, en MASSA ormar + att jag faktiskt fick "klappa" en orm!!

Tack ännu en gång för en super mysig söndag! <3
Ni två är guldvärda :)


Puss så länge <3



GODMORGON GRÅA FREDAG! Har legat i sängen och dragit mig i över en timme framför Vampire Diaries.
Snart ska jag försöka få i mig lite frukost & sen får vi se vart denna gråa fredag för mig nånstans :)
Nej, nu ska jag slänga mig i soffan och titta på våra bästa år!!
Inte många timmar kvar nu tills mitt hjärta kommer hem ifrån jobbet.. LÄNGTAR!


Puss så länge <3

NYTT


T-shirt från GinaTricot, 99:- !


Torsdag i alla ära

Hejsan! Kl 08:45 var jag på bena i morse och försökte komma till skott med att göra mig i ordning för att åka på lite äventyr med bästa mamma :) Tyvärr kom jag/vi hem helt tomhänta. Men i alla fall.. just nu sitter jag med en kopp te och väntar på att första lagret med topplack ska torka. Japp ni läste rätt, jag håller på att göra naglar igen. Men med min otur så fick jag ju väääääärldens bubbla under tumnageln.. BLÄ!
Kanske kommer upp en bild sen, om det blir ganska bra!

Det kommer upp en bild lite senare på mina nya tisha som jag köpte igår, den är awesome! ;)
Puss så länge <3


SMINK VÄSKA


Kolla in min nya ursnygga sminkväska! I'm in lööve! Och den är i en sån där perfekt storlek som man kan ha med sig överallt. Och det bästa av allt? 29:50:- från H&M! Finns även i guld och svart lack också ;)

New in


I'm in love <3

Stand Together

God morgon.. jag lever!!
Med Nickelback i lurarna försöker jag koppla bort ifrån verkligheten en stund!

Tisdags eftermiddagen/kvällen bestod av en tripp på stan med mitt hjärta..
När vi kom hem mös vi ner oss i sängen med båda Stc filmerna, en kopp Chai te och tände en MASSA ljus!
Idag får vi se vart snön tar oss, kanske åker en tur med våfflan ;) Justja, ska försöka knäppa lite kort så ni får se hur hon ser ut nu! Puss så länge <3