Helgen

"GOD MORGON"! Jag vet inte riktigt vart jag ska börja eller vad jag ska börja skriva om, egentligen har det inte hänt mycket alls, förutom i fredags så blev mitt rum VITT!! Jag är faktiskt rätt nöjd, när allt är klart så lovar jag att lägga upp bilder på hur det ser ut :) När jag vaknar på morron frågar jag mig själv omedvetet "vart är jag?"..

I Lördags satt vi upp lite hyllor och fixade så att det slapp se så tomt ut, senare på kvällen åkte jag och hjärtat en sväng och efter en stund så slår stereon av i bilen och lamporna lyser inte riktigt som dom ska. Isak klev ur bilen och kollade vad som kunde vara fel och då upptäckte han att lyserna på bilen lös jätte svagt, vi kunde åka med helljuserna och dom lös svagare än halvljus! Vi bestämde oss för att åka hem i alla fall och kolla vad som va fel men vi hann inte mer än komma ut i från Dahlboms bil så säger Isak att det inte går att gasa också lägger bilen av! Men som tur va så kom bästa storebror och rädda oss :)

Söndag - Vi låg i sängen hela dagen och kollade på Sex and the city! Jag fick hela boxen av Isak i födelsedagspresent/julklapp!! JAG ÄLSKAR DIG JOAKIM ISAKSSON <3

Och nu sitter jag bara och väntar på att hjärtat ska sluta jobbet för då ska jag möta upp han på stan så ska vi gå runt och kika lite :) Just det, höll på att glömma.. jag har ÄNTLIGEN bokat klipptid, kanske var på tiden eftersom det var över 1 årsen jag klippte mig sist! Är nervös redan nu, för hittills har typ alla "klippt sönder mitt hår" alltså, jag har sagt en sak också gör dom nått helt annat!!
Nej nu ska jag äta frukost och sen slänga mig i duschen.. PUUUSSS FINASTE ♥

Kommentarer

KOMMENTERA !

NAMN:


E-POST: (SYNS INTE)


HAR DU BLOGG ?


KOMMENTAR:

Trackback