28 April 2011

HEJ HEJ HEJ HEJ! Vaknade vid 9 tiden i morse utav att Filip skulle upp och jobba så jag ringde till pappa och kolla om han fortfarande jobbade i Bomhus så att han kanske kunde skjutsa mig hem och det kunde han ju, så hem, sprang upp för trappen hämtade täcke och kudde och fort ner i soffan och sov till kl 12.. HAHA!

Så, vad händer idag? Ingenting hoppas jag, idag vill jag bara ta det lugnt och bara vara i solen, kanske ut och träna lite, kanske hoppa lite stutsmatta :) Vad ska ni alla andra göra idag?
Ja, så på lördag är det sista april! Att tiden går så jäklans fort, så snart innan jag vet ordet av så firar jag och Filip 4 år och då är det helt plötsligt vinter :o JUSTJA! om jag inte minns helt fel så firar ju faktiskt Henke och Malin 4 år i helgen.. GRATTIS!! :)
Men ååh! jag då, jag hade ju glömt bort att det var just sista april på lördag, så jag frågade Malin va hon skulle göra på söndag för att jag va lite sugen på att åka till Uppsala då igen och då svara hon att hon förhoppningsvis skulle vara bakis så jag frågade ju om hon skulle festa och då fick jag typ det här till svar; Men, hallå? har du glömt bort att det är sista? HAHA! ojdå!

Guud vad jag babblar på, nej nu ska jag ut med Busan på en sån där "power walk". Puss så länge <3


NEW IN


Nya glajjor ifrån H&M 59:50 + ett nytt fodral ifrån NewYorker för 35:-!


new in


Äntligen ett par nya jeans shorts! Dom här köpte jag på NewYorker i Uppsala när jag och Filip var där igår :)


Make up my show, Victoria Törnegren


En av dom få bloggar jag brukar läsa är Victoria Törnegren och nu har hon varit med i "Make up my show" som leds av Linda Hallberg!

MODEFLICKAN

       Äntligen är det senaste numret av modeflickan ute, för att läsa - klicka här :)

jumpsuit


Min nya jumpsuit som jag praktiskt taget lever i nu förtiden! Den är ifrån H&M och den finns även i svart för 199:-.


20 april 2011

Hello sunshines! Just nu spelas Hoffmaestro i mina högtalare för att få upp humöret en aning, jag vet att jag inte har bloggat på as länge och det har bara inte blivit av, jag har inte suttit vid datorn nånting. Men jag tänkte i alla fall berätta lite om vad som hände i helgen och vad som händer dom närmaste dagarna. Vi börjar med lördagen, då jobbade Filip som vanligt så jag hämtade Malin på Brynäs sen åkte vi och handlade lite grejer för att senare åka hem till mig för att bara ta det lugnt i den underbara vår solen! 

När vi kom hem så gjorde vi i ordning en jätte god tonfisk sallad.. MUMS! Medans den stod i kylen för att bli lite kall sköljde vi av jordgubbarna, just det, årets första jordgubbar :) Jaja, nog om mat.. vi satt i alla fall ute i närmare 4 timmar, riktigt skönt var det.. Man fick ju även lite färg ;)

Senare på kvällen åkte vi på bilträff i Sandviken, vilket inte var så jätte roligt för att det var så dåligt med folk!

Justja, imorgon åker jag bort i några dagar som sagt, jag blir borta till fredag kväll så jag kommer tyvärr inte kunna blogga nånting, jo kanske om jag tar med mig pappas mini mini dator :) Men vi får väl se! Jag hoppas att ni får en trevlig helg :)

Våran asgoda sallad och årets första jordgubbar!




ear cuff


Idag när jag och Malin va på köpis så gick jag in på Glitter en sväng och hälsade på Bella! Och som säkert alla vet redan så älskar jag ear cuffs! SÅ SNYGGT :'D I alla fall, det första hon sa när jag kom in det va att dom hade fått in nya! Så jag roffa åt mig den här snyggingen ;)


right on time


Jag har sprungit runt i min "kill klocka" bra länge nu och det kändes som om det behövdes en förändring. Så en snabb sväng in på guldfynd så var man tydligen medlem och hade även en supersnygg klocka med sig hem!


Hello beach 2011


Var på H&M igår och kunde inte undgå från att införskaffa denna. Köpte ju en likadan i ljusorange/korall/persiko färgad för någon månad sedan. Jag älskar verkligen den här modellen!


13 april 2011

God morgon <3 
Jag klev precis upp ur sängen, har sovit apdååligt inatt! Så vi får väl se om jag orkar med hela dagen utan att ta en låååång "powernap". Men nu ska jag i alla fall äta frukost och det blir great gröt som vanligt! Det tycker jag faktiskt att ni ska prova om ni är lika dåliga som mig på att äta frukost. Det finns att köpa great gröt i olika smaker på City Gross. Det finns tex med smak av.. Äpple, blåbär/aprikos och sen finns det även en med redberries :) SUPER GOTT!

Jaja, nog om frukost, vad ska alla göra idag då? Jag funderar på om jag ska köpa clips alltså bara lösa clips för att sedan sy fast det i mitt gamla löshår, eller ska jag sälja det? ächs jag vet inte än :) Men eftersom jag har så pass långt hår så är ju mitt riktigt hår 10 cm längre än löshåret! SJUKT :o haha! Men jag tänkte att det kan vara kul att ha kvar om man nu någongång skulle vilja sätta i det igen! :)

Nej nu måste jag äta, min mage vrålar verkligen! Puss så länge <3


new in


tolv enkronor pungade jag upp ur fickan igår och fick med det här söta hårbandet med mig hem!


time for tea


Nu byter jag ut dom fula te kartongerna till denna fina låda :) Jag köpte den på Lundins säljlager (owes) i Valbo för dom ynka 59 kronorna !


Good Morning Sunshines

Good morning sunshines! Nu har jag precis ätit upp min gröt och kikar på Våra Bästa År! Så jag tänkte passa på att blogga lite medans :) Vad händer idag då? Jag har fortfarande inte riktigt kommit på vad jag ska göra, jag väntar nog på att Filip ska sluta så att vi kan hitta på någonting tillsammans! Nej, nu ska jag kika på "världens bästa serie" som absolut inte har visats i över 15 år! Så vi får ta och höras senare :) Puss så länge <3

magazine


Äntligen har jag mitt tidningställ som jag letat som en tok efter! Nu slipper tidningarna bara ligga och "skräpa" :)


10 april 2011

Hallå hallå hallå hallå! Hur är det med er alla idag? Med mig är det kanon!
Jag och Filip kom precis hem efter en ganska fartfylld dag. Vi har varit på Owes i Valbo samt köpis och rusta och jag fick till och med mig några grejer hem också! Jag kommer självklart att lägga upp bilder på allting senare men just nu orkar jag faktiskt inte för min mage vrålar efter mat så nu står världens bästa Filip i köket och gör sin berömda korv och pommes! MUMS <3 Så jag antar att vi hörs senare allihopa! puss så länge <3

Just det, det har faktiskt varit lite klent med komentarer ända sen jag startade den nya bloggen även fast det är så många som läser den :o KOM IGEN NURÅ! :D


NEW IN


Jag måste verkligen tipsa er om denna produkt! Jag använder denna i stället för att använda hårspray för att det förstör håret så mycket, men då tipsade en frisör mig om den här och jag har använt den i säkert 2 år nu!
Det är i alla fall en Ocean Mist som gör håret "strävare" och det känns verkligen som om man har badat i saltvatten! LÖÖÖVE IT, finns att köpa på H&M :)


Tävling

Var med och tävla om en Bikini/Monokini från Brands in Fashion hos Lovisa!

7 April 2011

Hello Sunshines! Ojoj, det var ett tag sen jag bloggade sist, förlåt för det. jag ska försöka att blogga mer men jag har varken tid eller ork att sitta och skriva 10 inlägg om dagen som "alla" andra gör :o hehe! Men men, idag blir det fjärde dagen i rad som jag är uppe i garaget och håller på med Volvon och förhoppningsvis så är den klar snart! Så då är det bara att rulla upp Filips Opel så han får börja fixa med den :) Men Men, jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag i detta skit väder! MAN BLÅSER JU BORT :o puss så länge <3