Himlen i min famn

Igår delade jag med mig av några bilder som Lollo tog på mig i Oslättfors och jag tänkte lägga ut lite fler bilder nu.. men inte alla för jag har inte hunnit tittat igenom alla än så ni får ha lite tålamod med resten av bilderna ;)




Skriva gärna en komentar om vad ni tycker! Puss så länge <3


Photosession




Oslättfors Photosession..
Kommer att komma upp fler bilder någon annan dag!


jag gav upp för länge sen

27 Augusti 2011..
Fan vad jag är osoft idag känner jag. Har så jävla mycket att göra men inte fan tar jag tummen ur röven och fixar't. Det kommer i alla fall att bli några inlägg nu i helgen så nu har ni något att se framemot :) Beställde ju som sagt ett par nya skor igår + att jag vann en budgivning på ett par låga converse på tradera och båda kommer förhoppningsvis att ramla ner i brevlådan nu till veckan, jag längtar!!!

Jag ville inte att den här dagen skulle komma, i alla fall inte så här snabbt!
Idag åkte mitt hjärta iväg till Alanya med två av hans kompisar, nog att han bara blir borta en vecka så känns det verkligen tungt att veta att vi varken kommer ses eller att jag inte kommer att få höra hans röst på en hel vecka! För min del hoppas jag att den här veckan kommer att gå fort.. saknar han redan, känner mig tom utan han!


Hur ska man älska nån som har älskat nån förut!?


my drug, my everything!



Alla dessa läckerbitar kommer ifrån nelly.com och jag beställde även ett till par igår som förhoppningsvis kommer nu till veckan!


En famn för mig..

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se, jag drar mig sakta undan och solen följer med, jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är!


jag säger som carrie i satc:
"you know I don't play favourites with my shoes, but these are very special..."

Inspiration


http://imfancy.blogg.se/


Sweet love, sweet love, Trapped in your love..

Redan när jag va liten visste jag att jag nångång skulle tatuera mig, alla hade ju.. även min mamma!
Det är en konst, jag förstår mig tyvärr inte på människor som tror att dom är konstnärer för att dom kastar lite färg på en tavla, en tavla kan du kasta, du kan göra om precis som när du skissar, men tatueringar är konst, riktigt konst.. där inget får gå fel, inget! Jag önskar att jag hade modet att börja tatuera, men rädslan smyger sig sakta på mig när jag vet att jag kan göra fel. Allt kan gå fel, precis allt!

Hösten närmar sig med stormsteg, det blir mörkare allt tidigare på kvällarna, dagarna känns kortare och allt det ljusa försvinner! Och min tatuerings nerv börjar kittla mig, den gör mig nästan irriterad! Jag vill, jag vill nu!
Jag har tänkt så länge nu på en och samma tatuering, det är fan dags nu Nathalie, ta dig i kragen, kasta fegheten åt helvete och gör det du vill göra! Du vill, du vill nu!



23 Augusti 2011

Ibland går verkligen ALLT precis som man har tänkt sig, om ändå inte lite bättre!
Jag har ett jobb som jag älskar, jag har underbara vänner som alltid ställer upp vad som än händer.. vi har gått vidare och Filip och jag är fortfarande bästa vänner och kommer alltid att vara det!


Drog till Köpis en sväng idag med Malin, gick runt lite och kikade men hittade typ ingenting förutom ett par nya höstskor och några smycken, det kanske kommer upp bilder senare ;) vem vet! Men i alla fall det är ju så jävla tråkigt att försöka hitta kläder när den här förbannade årstiden kommer, allt är grått, brunt eller svart! TRÅÅKIGT!
Vill inte att sommaren ska vara över, den här sommaren bara flög iväg som om det hade fått vingar. Den här sommaren har verkligen gått upp och ner!

Jaja, nu ska jag tvinga pappa att skruva fast nya ben på min säng ;D
Puss så länge <3

Längesen

Sunshines! Nu va det sjukt längesen jag bloggade, men jag tappade gnistan totalt i sommar! Egentligen borde jag ha bloggat hela tiden eftersom det har hänt så mycket men jag la bloggen på hyllan ett tag så jag får stå mitt kasst att jag har mist några läsare! Men förhoppningsvis så börjar jag igen inom en snar framtid för nu mår jag bra, riktigt bra!

Vissa av er som läser min blogg är vän med mig på facebook så ni vet ju va som har hänt i sommar men nu tänker jag ta det även på bloggen för er som inte har en aning om va som har hänt! Det är så här att, för drygt 2 månader sedan bestämde jag och Filip oss att vi skulle bryta upp, alltså gå i från varandra.. jag har fortfarande svårt att inse att det verkligen är slut, nog att vi båda var överens om allting så är det ändå väldigt jobbigt eftersom vi ändå va tillsammans i nästan fyra år och vi va även förlovade i 2 år. Men vad ska man göra när det inte finns nå känslor kvar? Vi försökte men det ända vi kunde komma fram till det va till det här beslutet, men vi är fortfarande bästa vänner och pratar om allt, så det känns väldigt skönt :) Jag älskar ju han och det kommer jag alltid att göra!

Som jag skrev på fejjan "Han, just han, kommer alltid vara den som fick mig att ändra mig till det bättre!
Han, som stod vid min sida i 4 år. Han, just han fick mig att förstå vad kärlek var.
Han kommer alltid vara den jag alltid kommer att älska oavsätt vad!
Han är den personen som alltid kommer att finnas där, just där, i mitt hjärta, föralltid! Filip Wike, en person som jag ALLTID kommer att älska!"

Så nu vet nu alla andra åxå det, det är ingen idé att dölja det längre eftersom det har gått så lång tid.. Och förhoppningsvis så fortsätter jag att blogga efter detta inlägg, men vi får väl se :) Puss så länge <3