23 Juni 2011

Hello sunshines! Det tycks gå ganska bra för mig i tävlingen, man kan ju alltid hoppas att man fortsätter vara "top hundra" ända tills tävlingen avslutas! Men jag såg nu att bilden i mitt förra inlägg gick ju direkt till mitt bidrag, det gör det inte idag!!!! :O Men om ni fortfarande kan och vill rösta så kan ni gå in på bilden ändå och sedan vidare till "top hundra" och sen till sida två, där är min klänning :) samma bild som på min blogg såklart! Ha! det är faktiskt lite kul att till och med killar har röstat! TACK :) ni är bäst!

Justja, igår tidigare på dagen så kom H och hämtade mig så vi åkte en sväng och bara pratade och bara va.. super bra! Sen vid kl halv 12 igår kväll så kom h och hämtade mig igen så vi åkte till oslättan och satt oss :) Ooh just ja, kom ihog att rösta!!! ;)

Midsommar, vad händer på midsommar? jo troligtvis så åker jag och min FINA till valbo och grillar och dricker lite hemma hos Herr Karlsson med några fler, kommer säkert att bli totaly AWESOME!

Jag hoppas verkligen att ni hjälper mig med era röster!
Puss så länge <3

tävling

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

 
Jag är med och tävlar!
Gå in och röstamin klänning!! :) <3
Tryck på bilden för att komma till mitt bidrag..


i need inspiration..

Jag vet inte ens vad jag ska skriva, var ska jag börja? Det var så jäkla längesen jag bloggade nu så jag har glömt bort hur man gör känns det som, hur gör man? Jag kom inte ens på en "bra" start på det här inlägget! Man kanske ska sluta blogga helt? Eftersom jag ALDRIG bloggar längre! Haha, precis nu när jag skrev det där så ångrade jag mig :o jag har NOG kvar bloggen ett tag till, ni får stå ut med att det tar tid innan jag bloggar igen! Jag ska i alla fall försöka blogga mer, nu när jag faktiskt gör någonting om dagarna som kanske till och med är kul för er att läsa :)

Men jag behöver verkligen inspiration för att kunna blogga, jag behöver någon som ger mig idéer som jag kan förvandla till min egen stil, jag behöver någon som "säger" åt mig att göra saker, ni förstår säkert inte alls vad jag menar.. Jag är less på meningslösa inlägg som ingen ändå "orkar" läsa, jag vill inspirera, jag vill bli inspirerad, jag vill ge er läsare något kul att läsa!

Jag vill så mycket, jag vill ha så mycket, men jag vill även ge, ge er nånting som ni vill ha!
Puss så länge <3


9 Juni 2011

Hello sunshines! Galet varmt ute, men jag klagar fan inte! Ojoj, ja iag klev precis ut ur duschen efter en hel dag i solen med Malin :) Så skönt nu när man börjar bli lite brun så man slipper se ut som ett lik! Tycker verkligen synd om er som inte kan vara ute i solen en sån här BRA DAG! Typ min Filip, han jobbar idag! och igår och som alla andra dagar :P , då det var som varmast, eller ja han jobbar ju jämt så han bli väl van antar jag :)

Justfan! I morgon är det ju studenten för vissa av er, awesome! Satans kul för er, saknar verkligen student tiderna nu, så i morgon bär det av till Borgis där både min tremänning Lollo och Filip lillasyster Emma tar studenten! Det är så sköönt att dom går på samma skola så att man hinner se båda två :) Jag tror faktiskt att jag tar STOOR kameran med mig så att jag har lite bilder att lägga upp på bloggen sen.. det börjar fan bli tråkigt på min blogg nu, det är illa när till och med jag tycker det! HA! ahja, som sagt jag ska försöka komma ihog att ta med mig kameran i alla fall :) Yes yes, ne nu ska jag klä på mig och sen åka och hämta min finaste på jobbet och sen vidare ut på köpis för att kanske hitta något roligt till Lollo och Emma! OCH kanske till mig själv ;) det visar sig! Jag hoppas att ni andra fortsätter att ha en super bra dag.. precis som jag :D Puss så länge <3


7 Juni 2011

ÅHERREGUD! .. en sån värme, redan kl halv 8 på morron? Jaa, ni läste rätt! Jag klev upp halv 8 i morse, trött som satan kramade jag om Filip så hårt att han nästan tappa andan och sa hej då till min fina men förkylda Filip för idag börjar han på Biltema i Uppsala :) Så, han kommer väl hem vid halv 9 i kväll.. låååång dag och inte nog med det!
JAG ÄR UTAN BIL ÅXÅ! :o

Ja, och om typ en vecka ska jag på introduktion för det nya jobbet.. känns konstigt att börja jobba igen, men jag har ju sett fram emot det här så himla länge nu :)
Ååh! nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, tappade bort allt som fanns där uppe, det ÄNDA som fanns däruppe! God daim! Jag kanske, KANSKE, skriver mer sen men nu ska jag gå ut med Busan :)

Don't underestimate the things that I will do!
Puss så länge <3

5 Juni 2011

Hej, HEEEJ SUNSHINES! Nu sitter jag med senaste numret av ELLE brevid mig och ska snart lägga mig och ha högläsning för mig själv! :D Ja, Igår satt jag och Malin hemma hos henne och drack vin och bara prata och hade det ASTREVLIGT! Justja, är FAN sjukt besviken på BigBrother, jag va helt stensäker på att Martin skulle vinna, men tänk så fel man kunde ha! Det är ju nästan pinsamt så fel man hade :o I alla fall, ja Simon.. Är han en "Värdig"  vinnare? Vad tycker ni? Ska jag  vara helt ärlig så fattar jag ingenting! Ha!

Ah men ne, ska det bli fint väder nu igen då? Från det ena till det andra, folk säger ju att jag byter samtals ämne ganska ofta så varför ska jag inte dela med mig av denna speciella kunskap här? ;)
... Jaja, vädret.. jag vill sola, jag vill bada, jag vill dricka vin på en uteservering (eller på Malins balkong) Det funkar ju åxå bra! JAG VILL JAG VILL JAG VILL! + jag vill ha en iphone! NU NU NU <3
everyday im shuffling ;) , puss så länge <3

everyday im shuffling


Skönaste låten på länge assååe! Ojoj, dåligt party humör man blev på da! ;)

1 Juni 2011

HELL YEAH! Ja, idag är det 1 juni. Det är nu man börjar tänka tillbaka till för ungefär ett år sen.. när jag stod i dörröppningen i en vit klänning och med TUUSEN fjärilar i magen, jag hade champagnen i högsta hugg!

Inte för att jag saknar skolan ett dugg! Studenten var det bästa som hänt mig, det var som en befrielse, jag kände mig fri för första gången i mitt liv!

Ahja, nog om det.. igår så va jag, Filip, Johan och Theres och fiskade!
Vi åkte vid 19:00 ifrån Filip och drog senare mot ******* där vi började plocka fram alla grejer innan T och J kom, vi sätt inte där allt för länge innan Johan drog upp en Brax och sen var det min tur.. jag fick upp en mini Borre! Och innan det så sa Theres att Johan hade sagt att.. Meta, det får man ju inge fisk på ju! Och lite senare drar Theres upp en Gäddjävel! MED METSPÖ OCH MASK! Ååh, tamme så skulle hon få Gäddan :P Jaja, men jag fick i alla fall upp 3 fiskar och Filip blev Fiskf*** ;) HA! Och härdanefter så kallas Johan Karlsson för Braxen! ;)


Theres Gädda!