Det är okej att inte vara okej..

HEJ GRÅA ONSDAG!
Sitter bara hemma och väntar, väntar på bättre tider..
Om några timmar kommer mitt hjärta hem hit, jag lääängtar!! Trots att vi va med varandra hela dagen igår så saknar jag han så det gör ont, jag vill inte vara utan han. Jaja, i alla fall.. jag funderar starkt på att göra en STOOR förändring med både mig själv och mitt liv, jag känner att jag behöver en ny start :) Nej nu måste jag traska till badrummet och försöka våga se mig i spegeln och göra ett ryck och försöka se ut som folk! Puss så länge <3



Hos dig är jag stark


Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar, gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma. Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar, ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma!

Allt du äger är ingenting värt, om du inte väljer vad du har kärt!

Hello Sunhines!
Klev precis innan för dörren och slår på datorn, in på tuben för att lyssna på gamla godingar!

Just nu mår jag bra, jag är lycklig och allting går bra.. Har varit med mitt hjärta varje dag sen han kom hem ifrån Alanya, det vill säga typ varje dag i två veckor och jag vill aldrig vara ifrån han. Han får mig att må bra, bättre än vissa andra!  + Det kommer att ske ändringar på bloggen snart, vet inte riktigt när men jag sitter och finslipar på en ny design.. vill inte göra om och sen inse att jag inte är nöjd, så jag fortsätter att fundera lite på hur jag vill ha det :)
En sak till, nu till veckan kommer det nog att hända en liten rolig grej, tänker absolut inte berätta vad ;) Men vi får se hur det blir och hur det ser ut, kan bara säga att jag hoppas att det blir SUUUPER!
Puss så länge <3