31 Mars 2011

Hello Sunshines! Vilket jäkla väder det har varit idag. Äntligen har våren kommit på riktigt. Snön tinar sakta men säkert bort! Det är underbart att vakna på morgonen och känna att solen lyser utanför fönstret och att slippa frysa ihjäl så fort man går utanför dörren! Nu kan man till och med gå i klackar utan att halka och halvt slå ihjäl sig :) Puss så länge! <3

Kreativt


WHAT!? Jag har helt glömt bort att visa er mina "nya" naglar jag gjorde på mig själv i förra veckan!


NEW IN


Kolla det här apsnygga "armbandet" jag köpte idag! Löve it <3


NEW IN


Nya ringar ifrån Glitter, jag älskar älskar älskar korsringen!


28e Mars 2011

Äntligen, äntligen, äntligen!
Nu är bloggen uppe på nytt, så nu kommer det att bli som vanligt igen :)


27e Mars 2011

Åherregud! är det redan söndag? Och jag skrev att jag skulle vara tillbaka innan helgen! Jaja, i alla fall så kommer bloggpausen vara lite längre än planerat tyvärr! jag har fortfarande inte fått bloggen som jag vill ha den. Ja, jag vet att jag är as seg men idag så ska den "NOG" vara klar :D Eller, vi får hoppas det i alla fall, är den inte det så fortsätter jag blogga i morgon! Puss så länge sunshines <3

Paus

Ja, jag kommer att ta en bloggpaus på några dagar! Jag hoppas att ni förstår, men jag kommer tillbaka innan helgen :) Puss så länge!


Måndag 21 Mars 2011

Hej måndag!-åh herregud vad den här helgen har gått fort, bara för att jag har sett fram emot den. Det är så att Filip har jobbat 8 helger i rad och nästan hela veckor på väldigt konstiga tider så jag har inte fått så mycket tid med han alls. Så den här helgen va han ledig och vi har bara tagit det lugnt och vara varit, det är därför jag inte har bloggat så mycket under helgen, eller ja.. nästan ingenting alls faktiskt om jag ska vara ärlig! Men det ska det bli ändring på nu till veckan!

Ännu en ny design kommer snart att synas, jag vart ju inte alls nöjd med den jag har nu och jag har ingen bra header bild heller så. Jag håller fortfarande på att fin slipar den nya designen, jag vill vara riktigt nöjd med den innan jag smäller upp den för annars så hinner den inte vara uppe nå länge alls innan jag beslutar mig för att göra ännu en ny!

Så, vad händer idag då? Jag ska försöka sätta mig ner och göra nya naglar. Ja, jag vet igen! Men det var så att i helgen när jag skulle göra nånting jag kommer inte ihog vad så smällde tum nageln av bara sådär! As knepigt..
Men men, vi får se om jag orkar sätta mig ner, det tar ju sån tid att göra dessa förbaskade naglar! :P Puss så länge <3



19e Mars 2011

Hej, idag är det härlig lördag? Dagarna går så himla fort? Känns fortfarande som måndag eller tisdag, vad hände?

Nu är vi hemma Bomhus igen efter en jätte mysig förmiddag/eftermiddag på Köpis med Filip! Det vart en helt del shopping både för mig och han, jag lägger upp det jag köpt i morgon för jag har inte tid för vi ska åka hem till Emma, Robin och lilla julia och umgås med dom ikväll :) MYS! Puss så länge <3





find the smile?

HELLO sunshines! Nu sitter jag bara hemma färdigmålad för ikväll i hopp om att oturen vänder. Jag försöker verkligen att se det posetiva i att ha en ensam hemma kväll, men jag kan inte. Jag försöker att hitta leéndet bakom den sura minen som följer mig vart jag än går! vaknat på fel sida? Nej så var det ju inte, det var meningen att det skulle bli utgång ikväll, as taggad ställde jag mig i duschen med Mary J. Blige - Family Affair nynnandes i  skallen!

Men sen fick jag ett litet tråkigt sms av min bellsibubb att hon mådde dåligt och hade ont i huvudet, tråkigt! Så nu sitter jag här i min ensamhet med Mary J. Blige i högtalarna i stället för i huvet! Så nu försöker jag att tänka att Filip snart slutar jobbet så jag får träffa han i stället. han gör så att jag blir glad på nolltid!

Hoppas ni andra får en super kväll även fast jag kanske inte fick det!
Men, det är ju bigbrother ikväll! awesome, min kväll är nog räddad ändå! Puss så länge <3


17e Mars 2011

Hallå alla härliga! Jag kommer inte skriva så mycket i bloggen idag för jag har varken tid eller lust, jag hatar när vädret varierar varje dag! Varför kan det inte vara soligt i stället? Måste det vara soligt varannan dag? Och dom andra dagarna är det as kallt eller så regnar det, men det är ju det här som kallas "höst"!

Men i alla fall, min mamma fyller faktiskt år idag. Så idag är det "kalas" i Bjuräng!
Vi får se om jag bloggar igen senare, jag ska försöka i alla fall men vi får väl se. Ha det bra, puss så länge!


wonderful

Här är örhängerna ifrån Item's, visst är dom snygga?

Kors

iih! Mina smycken ifrån Item's kom igår! Jag är jätte nöjd, dom är så sjukt snygga! Jag kommer verkligen beställa därifrån igen. Jag lägger upp bilderna på örhängerna senare så har ni något att se fram emot! Puss så länge <3


Resultat

Så här blev resultatet av gårdagens naglar, kanske inte det bästa jag gjort men det ser i alla fall ut som naglar!

Vad tycks? :)

New

God morgon allihopa! Vilket väder idag igen, får hoppas att det håller i sig nu bara :)
Jag blogga as dåligt igår men det ska det bli ändring på! Jag satt i alla fall hemma hela förmiddagen igår och gjorde nya naglar. Jag har inte gjort naglar sen i December så jag kände mig som en ny börjare! Men men, det gick väl helt okej i början men det tar ju sån tid att slipa ner alla naglar. I alla fall så sms:a Bella mitt i allting så jag tog mitt pick och pack och drog till Sörby, vi satt där och gjorde naglar hela dagen!


Stegvis hur jag slipar mina naglar innan jag målar dom!

items by johanna

http://www.itemsbyjohanna.se/

 

Ooh! Idag fick jag äntligen ett mejl ifrån Items By Johanna om att mina smycken jag beställt äntligen har skickats! Det tar ju lite tid att få hem dom eftersom hon gör dom själv och hon är verkligen super duktig!


Tisdag 15 mars 2011

God morgon! Vilken härlig dag alltså! Det blev en hel del ändringar på bloggen igår, jag hoppas att ni gillar't :) Och som ni säkert förstår så är jag inte helt klar heller, jag måste fixa header, nytt typsnitt och lite små saker. Men det ska jag försöka fixa under kvällens gång så jag hoppas att ni kan stå ut med att bloggen kommer att se ut så här idag! Jag hoppas att ni ser GILLA knappen under min profil ;) HAHA! Nej nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis sen får vi se vad jag ska hitta på idag. Förhoppningsvis så ska jag träffa Bella och Lotta senare :) Puss så länge!


Jag bjuder på en gammal outfit bild som aldrig kom upp på bloggen för att jag bytte kläder :P

14 mars 2011

Hej allihopa!
Jag satt verkligen hela dagen igår med att fixa med bloggen och det blev bara skit av det om jag får säga så. Så idag kommer jag bara sitta med bloggdesignen, jag kommer inte att blogga någonting utan ni får se i morgon hur det blir. Eller kanske redan ikväll ;) puss så länge!

What are words.. If you really don’t mean them


Jag hörde denna låt för första gången idag och jag älskar den!


13 mars 2011

TRÅKIG DAG, regnet det bara öser ner och med det kommer ju slasket! Men nu närmar det ju sig vår.. Förhoppningsvis. Jag är så fruktansvärt less på regn och snö just nu så jag skulle kunna gå i ide nu fram till sommaren! Och med detta väder orkar jag inte blogga heller, jag tappar all lust till att göra någonting! Filip och jag som skulle fota lite ute idag för jag tänkte.. eftersom det var fint väder igår så är det fint idag också! Men å så fel jag hade. Jaja, man får väl helt enkelt göra det bästa av situationen, jag ska i alla fall försöka ta lite bilder för att kunna förnya bloggen lite. Jag håller på för fullt med vad jag ska ha och inte ha på den! Men jag är så att jag vill gärna göra allting på en gång i stället för att göra lite åtgången, så nu under veckan kommer det NOG att ske en stor förändring! Puss så länge <3

12 mars 2011

Hello sunshines!
Jag har inte orkat bloggat någonting idag, eller ja jag har inte haft tid heller. Jag och Filip vaknade så pass sent så att det bara var att klä på sig och först åka till Media Markt och köpa ett presentkort och sedan vidare till Åbyggeby för att senare åka tillbaka till Valbo där min kusin Hampus bor, som fyllde 11 nu i veckan. Så nu är vi äntligen i Bomhus igen! Så nu ska jag och Filip slänga oss i ett bad och bara mysa hela kvällen :) Hoppas att alla ni andra har haft en super dag! Puss så länge <3

nelly


Just det! kom inte ihog att det är fraktfritt på Nelly, dom har premiär för nya shoppen!
nelly.com


11 mars 2011

Uppe med tuppen! Nu ska jag äta lite frukost och sen göra mig i ordning, som jag skrev igår så ska jag på begravning och det känns väl lite sisådär precis som det alltid brukar göra. Vi ska i alla fall vara där kl 12 så jag ska väl plocka upp Karina vid halv tror jag. Jag hoppas att ni alla andra får en bättre förmiddag än mig iaf.

Jag ska i alla fall försöka fixa med desigen på bloggen idag, försöka! Vi får väl se hur det går med den biten, Haha! jag har ju sagt i typ en vecka nu att jag ska fixa den men det blir aldrig av också går det så lång tid mellan gångerna så jag hinner ju glömma fort mer än hälften hur man ska göra och så vidare. Jag blir så less! :P Vad händer för alla er idag föresten? Nej nu måste jag äta, min mage vrålar och Madicken kraffsar på dörren så jag skriver mer sen när jag kommer hem :) Puss så länge!

boring

Åherrgud vilken tråkig dag det här har varit! Jag har inte vela bloggat något heller för att det känns som om det bara skulle bli meningslösa inlägg om ingenting. Men snart ska vi åka till köpis för Bella jobbar själv och jag vill hälsa på henne på hennes nya jobb! Och ikväll åker hon till Uppsala igen, tråkigt! vad ska jag göra då? ingenting! Och jag ska på begravning i morgon med Karina. Det är väl det ända som händer i morgon men jag ska ändå försöka att blogga så mycket jag kan under morgondagen och fota lite och så. Vem vet, det kanske blir en ny design på bloggen i morgon också :D Puss så länge!

mary j. blige


När Filip och jag var på väg hem från gymmet så spelade dom den här låten på radion och det är faktiskt nått bra med den. Hon är ju rätt bra, plus att jag har aldrig hört hela låten utan bara refrängen!

träna



Så, nu är vi äntligen hemma ifrån gymmet. Vi var väl där i ungefär 1 och en halv timme tror jag. Nu ska vi äta lite sen får vi väl se vad vi hittar på. Troligtvis så ska jag åka hem till Bella och lotta ikväll på lite film mys med dom! Nej nu ska jag slänga mig i sängen och kika på Beck. Puss så länge!

ear cuff


Titta vad söta Bella hade med sig hem till mig igår. Hur snygg är den inte då?

Done for today

Hello sunshines!
Nu avslutar jag denna dag med ett leénde på läpparna! Älskade Bella har äntligen kommit hem ifrån Uppsala, det känns som om hon har varit borta i månader. Och hon hade även med sig en liten grej hem till mig. Hon hade med sig den nyaste ear cuffen ifrån glitter, jag tog bilder och allting på den och skulle precis leta rätt på kabeln så att jag kunde lägga in bilderna på datorn då jag kommer på att.. Fan jag har glömt kabeln hemma, så tyvärr kommer jag inte lägga upp bilder på den idag utan jag gör det i morgon istället så har ni något att se fram emot :) Jag ska även fixa lite med designen på bloggen i morgon, är lite less på den jag har nu. Men det är inte säkert att det kommer att synas i morgon, det beror på om jag blir nöjd eller inte men det visar väl sig :) Nej, nu ska jag sova. Hörs i morgon. Puss så länge!

wildflower & nelly


två av mina favoriter just nu!

När jag har tråkigt och bara är hemma så brukar jag gå runt och beundra mina skor. Ja, jag vet jag är konstig men det måste vara någon mer som gör som jag. Jag bara går runt och tittar ut på slasket på gatan och längtar till sommaren så jag får använda mina älsklingar. Jag går sällan i högklackat på vintern eftersom skorna lätt blir fula för saltet på vägarna! Och mocka ska man ju helst inte impregnera och jag som nästan bara köper mocka skor! what to do?


8e mars 2011

Hej hej hej hej hej hej hej! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för en riktigt dålig blogg dag igår. Jag hade helt enkelt inte tid att sitta vid datorn, jag var uppe i garaget hela dagen igår och försökte fixa så mycket som möjligt på bilen. Och vi fick faktiskt ganska mycket gjort, jag slipade hela insidan och skar ut lite asfaltsmatta! Så nu i veckan ska vi nog lacka hela insidan svart. awesome! Nog om det, vad händer idag? jo jag ska nog bara vara hemma idag och ta det lugnt. Älskade Bella kommer ju hem ikväll! Så jag ska hämta henne vid tåget typ 21:30! LÄNGTAR!

måndag.

Hej sunshines!
Oj, vaknade sent idag. Men nu är jag på gång, nu ska vi hem till mig och hämta mina garage skor som jag glömde hemma igår! Jag blir så arg på mig själv som alltid glömmer saker jag ska ha med mig. Så, vad händer idag då? För er menar jag :) Själv ska jag vara uppe i garaget hela dagen och försöka mig på att kapa lite plåt så att vi kan börja svetsa så snart som möjligt. Och jag ska även försöka hinna måla hela bilens insida samt baklucka den här veckan. Jag vill att min bästa ska komma ut på vägarna nu till sommaren. Jaja, jag hoppas att ni andra får en super bra dag.. Puss så länge!

new born


Jag är grymt nöjd med kameran redan! Den kan filma i HD kvalitet och har även fish eye effekt och mycket, mycket mer. Så funderar ni på att köpa ny kamera så rekomenderar jag verkligen denna!

sunday.


Äntligen en ny kamera! Tack mig själv :)

summer dream


Jag hittade den, min sommardröm! Den kommer bli så snygg till ett par "höga" slitna jeans shorts :)
Det är en body ifrån BikBok för 129:- den finns även i blått.

long distance

Vad händer idag då? Jo, jag och Filip ska ut på lite äventyr! Vi får se vart det för oss, troligtvis så ska jag kolla på en nya kamera idag som jag skrev om för några veckor sedan. Det kommer nog att bli lite små shopping idag också för min del. Vi får se vad det blir för något, men jag har i alla fall siktat in mig på en sommarbakelse och nu får jag bara hoppas på att den finns i butik. Jag såg den nämligen på BikBok´s hemsida igår och tänkte att den där måste jag ju bara ha!
Hoppas att ni alla andra får en super bra dag, puss så länge!


a piece of style | 2011


awesome by bikbok..


lazy



say hello to my new lovers




SAY HELLO TO MY NEW LOVERS! Äntligen är dom här, nog att det bara tog 2 dagar att få hem dom men det kändes som en evighet. Men nu är dom hemma, i mitt hus, på mina fötter! Och jag bara älskar dom <3

4 Mars 2011

Är det redan den 4 mars? Och vet ni vad det betyder? Jo att Jullan fyller 2 år idag :) ( emmzien.blogg.se )
Så vi var ut till Köpis en sväng idag och köpte lite grejer åt henne. Så förhoppningsvis ska vi åka hem till dom senare så vi kan gratta henne! Vad har hänt mer idag? Jo just det, jag har ju fått hem mina Nya skor ifrån Nelly som jag la in en bild på för någon dag sen! Som sagt, dom var ju tyvärr lite stor i storleken men gick förvånansvärt bra att gå i dom i alla fall pga den inbyggda platån. Jag kommer troligtvis att lägga upp en bild på dom i morgon, hinner tyvärr inte idag :/ puss så länge!

3 mars 2011

Åh herregud vad dagarna går fort, man hinner ju inte mer än att vakna så ska man lägga sig igen! Vi var upp på akuten i natt igen fast inatt kom vi inte hem förns vid halv 5. Vi var där med Filips bror som hade fått en puck på kindbenet och världens jack. Det var cirka 2cm långt och 5mm djupt så det behövdes ju självklart sys. Nog om det.. Vad händer idag? Filip slutar sent och jag mår kasst, tror att jag håller på att bli sjuk! Så idag blir det väl en ganska lugn dag får jag hoppas, jag ska försöka ta lite bilder på saker jag köpt :) puss så länge!

nelly


Nu är dessa läckerbitar på väg hem till mig! Jag klickade hem den sista 36:an :) Så nu får vi se om det stämmer som alla säger att dom är stor i storlekarna!

a piece of style


Åherregud! Hur läckra är inte dom här skorna ifrån Melba.se då? Jag skulle vilja ha alla tre men det har jag verkligen inte råd med! Sen har ju jag så sjukt svårt att bestämma mig om vilket par som är snyggast? Dom svarta är ju as snygga men dom är för vanliga så jag tror faktiskt att jag kör på dom brun/beiga när dom väl får in dom i storlek 36 igen!


nathalie | 2011


Lili Nathalie Rosenqvist


marilyn monroe


Är hon inte bara så jävla snygg? Och det var förbaskat svårt att få bra bilder på tavlan eftersom den är tredimensionell! Det som fattas nu är den perfekta ramen för henne och tro mig.. jag letar som en tok!

krokar


Dessa snygga krokar köpte jag på Lundins säljlager i Valbo och jag verkligen älskar dom! Dom är enkla fast ändå är det något speciellt med dom och man får dom för bara 20 kr/st!

Vinter




Haha! jag kan verkligen inte göra någonting annat än att skratta! Den första filmen har haft 252 313 visningar på tuben :'o Och sen att dom även gjorde en fortsättning på inslaget är ju ännu roligare!