Mycket man vill..

Hello Sunshines! Nu sitter jag här igen, vid dumburken som jag snart får nått riktigt aggressivt utbrott på!
Men jag klagar faktiskt bara i smyg så att ingen hör mig, för tekntiskt sätt hör inte ni mig heller ;) Så här får jag klaga hur mycket jag vill! Just nu sitter jag och lyssnar på Rihannas "nya" låt "California King Bed". Den är faktiskt rätt bra ändå!

Jag har hittat min bästa inspirations källa nu, hon är ball, hon är hon! HON ÄR AS FRÄN!
Hon får mig att vilja göra saker jag aldrig skulle göra, hon får mig att vilja raka halva sidan av mitt huvve, hon får mig att vilja pierca mig och att gå runt med sotade ögon och mörk rött läppstift! HAHA! det låter som om jag är kär i henne, men hon är bra, ja, hon är hon!

Nu är det mycket vill och jag kommer att fortsätta för jag älskar att få göra PRECIS som jag vill, men det är ju självklart många måsten man måste göra innan.. tyvärr.

Nej, nu sätter jag på mig pilot brillerna och ger mig ut mot den svarta faran som står parkerad ute på gatan och drar mig mot Biltema för att hämta upp min finaste! Puss så länge <3

BORING

Hej allihopa!
Ja, jag vet.. IGEN! Jag har inte bloggat på jaa, jag vet inte hur länge!? Och jag säger att jag ska ändra på det och ja, jag ska försöka, men det känns inte som om det är nå roligt för er att sitta och läsa om varje grej jag gör varje dag. Jag vill hellre skriva om roliga saker som händer och vad jag köper mm. Meen, jag lär väl vara tråkig ibland jag också! :)

Jaja, så i helgen va jag och Malin hemma hos henne och drack och hade as trevligt, men det har vi ju ganska ofta ;) Men men, i alla fall vi drog ner på krogen runt halv 12 och varför så tidigt, jo för att annars hade det blivit sån jääävla kö och det orkar jag verkligen inte stå i! I alla fall så hade vi skit kul därinne tills vi ska gå och hämta ut grejerna ur garderoben, först så hade dom slarvat bort väskan min så det tog en stund innan dom hittade den och sen när vi väl ska gå upp för den där nedrans branta trappen inne på heartan så drog ju självklart helvetet lös.. så jävla tråkigt att man inte ens ska kunna gå ut på krogen innan dom där ska hålla på! :P Men vi gick i alla fall därifrån med ett STORT leénde på läpparna! :) KUUL!

Ne, nu ska jag och min älskade Filip lägga oss och titta på film i våran nybäddade mysiga säng :)
Puss så länge <3

26 Maj 2011

Heej hej HEJ!
Vilket väder det har varit idag.. SUPER SKÖNT!
Jag kom hem vid kl 9 i morse och tänkte lägga mig och sova en stund men när jag såg hur fint väder det skulle bli så tog jag mitt pick och pack och slängde mig på stutsmattan och låg där i typ 2 timmar :) Men det är ju såå trååkigt att ligga själv och sola så jag messa malin och fråga om vi skulle sticka till Plazan och sola där och självklart ville hon det, hon älskar mig fast hon hatar mig ;) HA! Men när vi precis hade lagt oss till rätta så kom det ett AS stort moln och jag tänkte " ska vi ligga här tills det försvinner får vi ligga här i 3 timmar! " Så vi drog och sola solarium ist.. skönt vare :)

Så, nu sitter jag hemma själv, eller inte själv.. jag har ju Bicki Bus bredvid mig och tittar på mig "under-lugg" för hon vill gå ut så vi lär väl göra det då :) Höres, puss så länge <3


NEW FAVOURITES



Idag fick jag hem mina nya träklackar från nelly.. Jag älskar verkligen nellys snabba leveranser! Och jag älskar mina nya skor! Den korall röda färgen samt modellen är helt fantastiska och jag gillar att de är lite matta så att det inte ser så plastiga ut. Dock kändes de lite stora i storleken tyvärr, men å andra sidan har jag ju minifötter vilket resulterar i att alla 36or är för stora. Vilket är as jobbigt när man älskar skor som jag.. men jag är glad ändå!!!


new love


Sneak Peak! ;)

Orange


En ny bandeautop från gina tricot, bilden blev dock lite missvisande. är knallorange i alla fall, gillar!


Onsdag 25 maj 2011

Hello Sunshines!
Förlåt förlåt förlåt för en dålig uppdatering några dagar nu men jag hoppas att det inte gör nånting för att jag ska försöka ändra på mig! Förlåt ännu en gång :) Föresten, det är ju super skönt att ha fått så mycket läsare!! Jag hoppas att några av er stannar i alla fall :)

Varför jag inte har bloggat så mycket nu under några dagar är för att jag har knappt varit hemma nånting alls och när jag väl har kommit hem så har jag inte orkat skriva av mig! Men nu sitter jag här och tänka faktiskt skriva några inlägg idag :)

Idag, alltså Onsdag.. så skjutsa jag Filip till jobbet sen så drog jag och Malin till köpis för att äntligen få shoppa lite behövande, typ som.. smink, strumpbyxor, baslinnen och lite mer :) Tänkte lägga upp sen vad jag har köpt under dagen :) Var även in på mitt framtida jobb tidigare idag och jag längtar verkligen! I alla fall, så HAR JAG FÅTT HEM MINA NYA SKOR IFRÅN NELLY! Jag har dom på mig nu och jag är så kär, det bara pirrar i magen när jag ser på dom! Dom är korall röda, så snyggt :) Just nu känns det som om dom kommer att användas flitigt i sommar men så säger man ju alltid när man har något nytt man verkligen gillar, så vi får väl se hur det blir med det :D Men nu har jag dom och jag älskar dom!

Nu ska jag fota det jag köpt och käka, så ni får vänta lite med att se vad jag har köpt ;) Puss så länge <3

Följ gärna min blogg med bloglovin :)

inspiration


NASTY GAL


new in


Nya höga midje-shorts ifrån Carlings. GILLAR DOM! Kommer bli snyggt i sommar till både högklackat och converse..!

Söndag 22 maj 2011

God morgon sunhines!
Söndag, ja söndag.. vart tog helgen vägen!?

Ojdå, ja gårkvällen blev ju ungefär som jag tänkt mig.. en mysig hemma kväll med världens bästa Filip!
Men dom flesta som känner oss vet ju att vi inte bara kan sitta inne, det blir sååå låååååååååååångtråkigt! Så vid.. ja, nångång.. jag kommer inte ens ihåg va klockan var så åkte vi ut och åkte en sväng men det va inge roligt folk ute så vi ringde till Jocke som vi inte har träffat på as länge, så vi åkte dit och stog och prata as länge med han och hans tjej :) Vi åkte väl därifrån vid 1 tror jag :D Men super kul att få träffa han igen :)

Söndag;
Vad händer idag? Jag vill så mycket, men orkar inte!
Justfan, nu är det inte långt kvar innan jag ska på introduktion för det nya jobbet :) Jag längtar verkligen, det ska bli så jäkla kul att äntligen få göra något man velat gjort så länge!
Nog om det, vad ska ni alla andra göra idag? Jag vet inte vad vi ska göra och undra vem som åker ur BigBrother ikväll.. blir det Chrille eller blir det Gurkan? Jag själv hoppas faktiskt på att Gurkan åker, jag är så less på den Karln nu!! Hans gnäll gör mig galen! :P
Oooh höll på att glömma, jag beställde ju hem nya skor i fredags så jag hoppas att dom kommer nu till veckan :) Jag är så spänd på hur dom ser ut "in real". Jag längtar verkligen tills jag får hem dom! JAG ÄLSKAR SKOR!
Jaja, puss så länge! <3

Följ min blogg med bloglovin.. och missa inte gilla knappen till vänster! ;)



Modeflickan



I det senaste numret av Modeflickan så har en av mina favorit bloggare (Maja Tannå), fixat hår, smink och styling. Samt skrivit och gjort en layot på lite artiklar!
Victoria Törnegren och många fler finns även med i detta nummer :) Så ta en titt här vettja!!

NEW IN


Tre små rätt - något oranget, något turkost, något vitt.

Jag älskar solglasögon och skor!
Dessa tre läckerbitar hittade jag på BikBok och varför jag köpte alla tre det var för att jag ABSOLUT inte kunde välja vilket par jag skulle ha.. HAHA!


my own


by me..
En ny bild som jag ritade för någon/några dagar sen! Hoppas att ni gillar den :)
Komentera MERA!!! Och följ min blogg med bloglovin, justfan glöm inte heller gilla knappen till vänster ;)
Peace and love from me to you <3

inspiration


Amazing lookbook by Nastygal..

To die for


Jeffrey Campbell / Lita

Åherreguuuud! Jag dog lite när jag såg dessa på Nelly..!


i need inspiration

Det vrålar inombords, jag vill, jag måste skriva av mig! Men vart finns orden som fanns där förut?
JAG BEHÖVER INSPIRATION!
Jag känner mig patetisk och elak som inte gör mina läsare glada! Som tur är så håller ni er kvar.. tack som tusan för det <3 love u guys!

Men jaja, jag ska i alla fall försöka blogga idag!!! Tro det eller ej men jag ska försöka hitta något roligt att blogga om. Även om jag ska behöva rensa hjärnan och datorn på allt, så måste jag!! MÅSTE MÅSTE MÅSTE! ;D

HAHA! ni måste ju tro att jag är knäpp eller nå men jag vakna med en as konstig känsla i magen i morse, det kändes som om jag glömt nånting! Nånting viktigt.. men jag kom aldrig på vad det var förns nu, när jag kom hem efter att ha skjutsat Filip till jobbet. Då ramlade den lilla jäveln ner.. JAG HAR JU INTE BLOGGAT!
Blablablablabla.. jag bara babblar på och nu ska jag äta frukost! Sen så, sen så ;) Puss så länge <3

Följ min blogg med bloglovin!

Rolling in the deep


There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch and it's bringing me out the dark
Finally, I can see you crystal clear
Go head and sell me out and I'll lay your ship bare

See how I'll leave with every piece of you
Don't underestimate the things that I will do

There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch and its bringing me out the dark

The scars of your love remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love, they leave me breathless
I can't help feeling


12 Maj 2011

ÅÅHERREGUD! Det var ju as längesen jag bloggade sist!?
Jag har lixom inte orkat suttit vid datorn och hängt, jag har haft så mycket annat att göra! Jag tänkte faktiskt berätta lite om vad som har hänt på dom här "veckorna" när jag inte har bloggat!

Hela förra veckan tog jag all min tid upp till garaget för att se lite framsteg på Våfflan, det börjar ta sig nu ;)
Oj, just ja i Onsdags förra veckan tog jag och Malin (Maggan) ;) bilen till Köpis för att fixa lite saker innan jag skulle på jobbintervju, just det, ni läste rätt.. jag Nathalie Rosenqvist va på jobbintervju! Och det gick faktiskt MYCKET MYCKET MYCKET bättre än vad jag trodde att det skulle göra!!! En super nervös onsdag gick över till torsdag och garaget stod på schemat, precis som hela helgen gjorde. Vi fick as mycket gjort, så nu är allt slit över och nu kommer ju faktiskt det roliga!

Så, vidare till den här veckan!
En nervös helg gick öven till måndag och ännu mer nervös vecka hade/har man famför sig.. "tänk om hon/han inte ringer, tänk om dom inte tyckte om mig.. tänk om, tänk om!"
Måndag: Får ett samtal.. ett 073 nummer! HMM, mina tankar gick i hundra nittio men jag svarade med min trevliga och oskyldiga röst "Hej det är Nathalie" och till svar får man.. Men tjenare!! Det ****** ifrån *****. Blablabla, jag tänker faktiskt inte skriva vad vi sa :P Men hur som helst, så hade jag lugnat ner mig efter tag vi hade pratat och vi kom fram till att jag ska komma dit introduktion (stavning) den ** JUNI!!!! Det ni, jo ser ni.. Arbetslösa Nathalie Rosenqvist har fått jobb hon, ett jobb hon velat haft så länge nu! HON ÄR GLAD! :D

Måndag+tisdag+onsdag blev Malin och Natta dagar, mysiga dagar. Med mycket sol! Vi tog vårat pick och pack och drog och solade/badade och hade det allmänt super bra! "livet är inte lätt, bara fantastiskt".

Idag, ja vad händer idag? jag vet faktiskt inte.. jag vill nog bara vara hemma och smälta det här med att jag inte längre är arbetslös, det är som om en sten har lossnat och allting känns så mycket enklare nu för tiden!
Som sagt: "Livet är inte lätt, bara fantatiskt" Puss så länge <3